Zoekresultaten

zoekresultaten ‘’(37)

filters
  1. Kok

    Facility, Horeca Niveau 2 bbl bol

    De kerntaak van een kok is het bereiden van gerechten Je leert de gerechten te bereiden volgens recept en planning. Dit door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen.


  2. Zelfstandig werkend kok

    Facility, Horeca Niveau 3 bbl bol

    Als zelfstandige werkend kok bereid je verschillende soorten gerechten. Dit door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen.


  3. Horeca Ondernemer

    Horeca Niveau 4 bol

    Wil je een eigen horecabedrijf starten? Zit het ondernemen in je bloed? Dan past de opleiding Horeca Ondernemer perfect bij jou!


  4. Rondje door de school

    Maak kennis met jouw gebouw in Rondje door de school!


  5. Rondje door de school

    Maak kennis met jouw gebouw in Rondje door de school!


  6. Rondje door de school

    Maak kennis met jouw gebouw in Rondje door de school!


  7. Open Dag 21 maart 2024

    Kom naar de Open Dag op 21 maart 2024!


  8. Online infoavond ouders

    Online infoavond ouders


  9. Online PREP-Talk

    Online PREP-Talk


  10. PREP-talk

    Wat jij wilt doen en wat jij wilt ontdekken! Check de video's, sectoren, studenten en meer.


  11. Proefstuderen

    Kom Proefstuderen bij ROC Mondriaan!


  12. Open Dag 16 januari

    Kom naar de Open Dag op dinsdag 16 januari!


  13. Online infoavond ouders

    Online infoavond ouders


  14. Online PREP-Talk

    Online PREP-Talk


  15. Proefstuderen

    Proefstuderen bij ROC Mondriaan


  16. Open Dag 7 november

    Kom naar de Open Dag op 7 november!


  17. Online Infoavond Ouders

    Online Infoavond Ouders


  18. Online PREP-Talk

    Online PREP-Talk


  19. Open Dag 21 maart 2023

    Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan


  20. Manager Entrepreneur Hospitality Versneld/Fast-Track voor havisten

    Horeca Niveau 4 bol

    You gain practical experience working as a trainee in hotels all over the world.


  21. Open Dag 7 februari 2023

    Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan


  22. Manager/Ondernemer Horeca (hotel) Versneld/Fast-Track voor havisten

    Horeca Niveau 4 bol

    De opleiding Manager/ondernemer horeca (hotel) wordt gegeven op de International Hotel and Management School. De IHMS is een Hotelschool die een uitstekende opleiding biedt voor een carrière in de (internationale) Hospitality-branche


  23. Open Dag 8 november 2022

    Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan


  24. Open Dag 15 maart 2022

    Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan


  25. Studiekeuze Week maart 2022

    De fysieke én de online Open Dag op 1 februari valt in de Studiekeuze Week, schrijf je dus snel in!


  26. Open Dag 1 februari 2022

    Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan


  27. Studiekeuze Week

    De fysieke én de online Open Dag op 1 februari valt in de Studiekeuze Week, schrijf je dus snel in!


  28. Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw

    Facility, Horeca Niveau 3 bbl bol

    Als zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw moet je alles kunnen voorbereiden om de gasten te kunnen ontvangen zoals het opdekken van tafels, het magazijn bijhouden en de bar bijvullen.


  29. Leidinggevende bediening

    Facility, Horeca Niveau 4 bbl bol

    Als leidinggevende in de bediening ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in het restaurant, zoals het verbeteren en aanvullen van de wijnvoorraad en de nieuwe menukaart, die je overlegt met de leidinggevende keuken.


  30. Horeca en Facilitaire dienstverlening

    Facility, Horeca

    Je leert bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening alles over het horecavak en de facilitaire dienstverlening. Of je nu een baan wilt in een hotel, een restaurant, café of een bedrijf, het zijn vakgebieden voor ondernemende mensen.


  31. Medewerker fastservice

    Facility, Horeca Niveau 2 bol

    Als medewerker fastservice adviseer je de gasten over het menu en de dranken. Je werkt snel, want als medewerker in de fastservicesector ben je pro-actief. Toch geef je de klant alle zorg en ben je uiterst gastvrij.


  32. Gastheer / Gastvrouw

    Facility, Horeca Niveau 2 bbl bol

    Als gastheer of gastvrouw ben je onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van gasten. Je beschikt over sociale en commerciële vaardigheden.


  33. Eerste medewerker fastservice

    Facility, Horeca Niveau 3 bol

    Als eerste medewerker fastservice ondersteun je de manager, coördineer je de werkzaamheden en overleg je over de voorraden en het menu.


  34. International Hotel and Management School

    Horeca

    Bij de International Hotel and Management School word je opgeleid om een eigen bedrijf te beginnen of om je als afdelingsmanager binnen de hotelbranche te gaan bekwamen. Je kunt de verantwoordelijkheid dragen voor alle afdelingen binnen deze branche.


  35. Gespecialiseerd kok

    Facility, Horeca Niveau 4 bbl

    Werk jij als professioneel kok? En wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Als gespecialiseerd kok zorg jij voor de goede naam van het (top)restaurant waar je werkt. Het is jouw passie om van ieder gerecht iets bijzonders te maken.


  36. Manager Entrepreneur Hospitality

    Horeca Niveau 4 bol

    Manager Entrepreneur Hospitality


  37. Manager/Ondernemer Horeca (hotel)

    Horeca Niveau 4 bol

    De opleiding Manager/Ondernemer Horeca (hotel) wordt gegeven op de International Hotel and Management School. De IHMS is een Hotelschool die een uitstekende opleiding biedt voor een carrière in de (internationale) Hospitality-branche