Maak het in de mode

Maak het in de mode

Achter de glamour van de modewereld zit veel vakkennis, deskundigheid en productiviteit. Omdat het modebeeld voortdurend verandert is het van belang dat je in deze sector op de hoogte blijft van de laatste trends. Als je in de mode wilt werken, ben je modebewust, vind je het leuk om met de naaimachine te werken, ben je creatief en heb je gevoel voor kwaliteit.

Je droom is werken in de mode. Je eigengemaakte collectie uitbrengen of aan de slag bij een groot modemerk in binnen- of buitenland. Veel reizen naar bijvoorbeeld Italië of China. Jouw ontwerpen op straat zien lopen. Het kan allemaal als je een opleiding hebt gedaan bij
ROC Mondriaan School voor Beauty Hair & Fashion.

Wij bieden alle opleidingen binnen het mbo op modegebied. Met een vmbo basisdiploma kan je naar Basismedewerker Fashion. Heb je vmbo kader- of theoretische leerwegdiploma, dan start je met een basisperiode waarin je je kan oriënteren. Daarna ga je een keuze maken voor je afstudeerrichting. Zo kan je het beste gebruik maken van je eigen kwaliteiten. In de mode moet je voor alle beroepen een bepaalde basiskennis hebben, die bieden wij aan in de basisperiode. Tegelijkertijd ervaar je wat je leuk vindt en daar kan je dan in verder.

Voor alle opleidingen geldt dat je geen specifieke voorkennis nodig hebt.

Onze scholen

Doen wat je leuk vindt

Alle opleidingen in Fashion

In de modebranche kun je verschillende richtingen kiezen. Of je nu kleding wilt maken of liever kleding ontwerpt, bij ons kun je je kwaliteiten gaan ontwikkelen. Ook als organisatietalent kan je in de mode succesvol zijn.

Ready-to-wear

Wil jij de schakel tussen Nederland en het productiebedrijf in het buitenland zijn? Of als junior stylist de ontwerper assisteren? Kies dan één van de opleidingen in deze studierichting.

Fashion Retailer

Niveau 3, bbl, bol Meer over deze opleiding

Fashion Designer

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Fashion Product Manager

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Tailoring

Je leert op een professionele manier maatkleding maken. Natuurlijk ben je als geen ander op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de modebranche!

Basismedewerker fashion

Niveau 2, bol Meer over deze opleiding

Assistant Fashion Tailor

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Fashion Tailor

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Als je een havodiploma hebt en je weet nog niet wat voor vervolgstudie je wilt doen, dan is het vavo een ideale uitkomst om versneld je vwo-diploma te halen.

De tip van Arwin
Lees het hele verhaal van Arwin

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag

Van knoopsgat tot catwalk, I love it!

Daisy, student 3de jaars Mode-maatkleding

Onze scholen

Beauty, Hair & Fashion

Bekijk deze school