De wereld aan je voeten

De wereld aan je voeten

De reiswereld is vrolijk, actief, uitdagend en volop in beweging! Je bezorgt gasten een onvergetelijke belevenis waar ze nog lang over napraten.

Jouw gastvrijheid en persoonlijke uitstraling zijn het visitekaartje van het bedrijf. Mensenkennis en goede communicatieve vaardigheden zijn hierbij dus erg belangrijk. Je spreekt naast Engels ook Duits of Spaans.

Het is iedere keer een uitdaging om de wensen van de gast/klant perfect in te vullen en reizen tot in de puntjes te verzorgen. Als allround medewerker in de reisbranche heb je commercieel talent en je hebt kennis van de wereld en verschillende producten en diensten.

In de recreatiesector is je werk vaak seizoensgebonden en ben je er om de gasten te vermaken en activiteiten en evenementen te organiseren.

Onze scholen

Alle opleidingen in Toerisme en Recreatie

We bereiden je voor op een toekomst als communicatieve, gastvrije en commerciële dienstverlener in de reiswereld. Wij bieden interessante stages bij erkende leerbedrijven in binnen-en buitenland. Hoe ver ga jij? Dat bepaal jij, dus kies je voor één van onze opleidingen:

Leisure & Hospitality

In de richting Leisure & Hospitality werk je met mensen die hun vrije tijd besteden bij een resort, pretpark, camping, een outdoor bedrijf of bungalowpark. Jij bent er om de gasten te vermaken en activiteiten en evenementen te organiseren.

Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Leidinggevende leisure & hospitality

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Travel & Hospitality

Als je kiest voor een opleiding in de Travel & Hospitality dan is het iedere keer een uitdaging om de wensen van de gast/klant perfect in te vullen en reizen tot in de puntjes te verzorgen. Je hebt commercieel talent en hebt kennis van de wereld.

Zelfstandig medewerker travel & hospitality

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Leidinggevende travel & hospitality

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Leidinggevende Travel & Hospitality Versneld/Fast-Track voor havisten

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding
Fast-track havisten

Als je naar een Open Dag gaat of naar een voorlichting, praat dan met de docenten en ook met de studenten, dan krijg je het beste beeld.

De tip van Julia
Lees het hele verhaal van Julia

De wereld aan je voeten!

De reizen die mensen ondernemen zijn steeds uitdagender en interessanter. De wereld is klein geworden want veel bestemmingen zijn goed bereikbaar.

De stage mogelijkheden zijn fantastisch. Je kunt stage lopen in bijvoorbeeld CuraƧao, Spanje, Griekenland of Oostenrijk. Je draagt meteen zelf al verantwoordelijkheid en leert zo snel het vak. Als je je opleiding hebt afgerond ligt de wereld aan je voeten!

Wil jij werken met mensen, vind je het leuk om te scoren en gasten een top vakantie te bezorgen dan is een opleiding in de sector Toerisme en Recreatie iets voor jou!

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag

Het is geweldig om de gasten een onvergetelijke belevenis te bezorgen waar ze nog over napraten!

Bob, student Leisure & Hospitality

Onze scholen

Toerisme, Recreatie en Evenementen

Bekijk deze school