Bruisend en gastvrij
Met onze opleidingen leer je hoe je op hoog niveau service kunt leveren met een glimlach op je gezicht. Of je nu de kookkunst onder de knie wilt krijgen, de fijne kneepjes van het bedienen wil leren of je eigen onderneming wil starten, bij ons zit je goed. Dus als je wil werken in een bruisende omgeving waar gastvrijheid en service voorop staan, wacht dan niet langer en overweeg een horeca-opleiding!
Alle opleidingen in Horeca
Fastservice
Vind je koken net zo leuk als bedienen? Dan ben je als medewerker in de fastfood of -service sector op je plek. Je bent klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en je helpt je gasten in korte tijd aan een lekkere maaltijd.
Horeca Ondernemer
Zit het ondernemen in je bloed en wil je een eigen horecabedrijf beginnen? Dan past deze opleiding bij jou! Als je de opleiding Horeca Ondernemer hebt afgerond, run je straks een bedrijf in de (kleinschalige) horeca.
Kok
Ben jij gek op alles wat met eten te maken heeft? Als kok kun je vele kanten op. Of je nu aan de slag wilt in een (top)restaurant, brasserie, strandtent of in een instellingskeuken, jij kan met een opleiding in deze richting overal uit de voeten.
Manager/Ondernemer Horeca (hotel)
Tijdens de opleiding tot Manager/Ondernemer Horeca komen, naast managementvakken, ook verschillende aspecten van het ondernemerschap en praktische vaardigheden in het restaurant, de keuken en de hotelreceptie aan bod.
Manager Entrepreneur Hospitality Versneld/Fast-Track voor havisten
Niveau 4, bol More about this programmeManager/Ondernemer Horeca (hotel) Versneld/Fast-Track voor havisten
Niveau 4, bol Meer over deze opleidingMedewerker in de bediening
Wie doet er nu niet graag een drankje of hapje buiten de deur? En nog leuker is het als een enthousiaste gastvrouw of gastheer het extra gezellig maakt. Als gastheer/gastvrouw ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Niets is leuker dan mensen blij maken en in de watten leggen!
Reguliere entreeopleidingen bol / bbl
“Kijk positief tegen je gekozen opleiding aan. Je moet het leuk vinden om in de keuken te staan.”