Solliciteren bij ROC Mondriaan

Solliciteren bij ROC Mondriaan

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Zo solliciteer je bij ons.

Heb je een vacature gezien die je aanspreekt? Geweldig! Volg deze stappen om te solliciteren en wellicht word jij onze nieuwe collega.

Stap 1: Solliciteer via onze website
Klik op de knop "Solliciteer direct" en vul het online sollicitatieformulier in. We vragen je o.a. om je CV en motivatiebrief toe te voegen. We kijken ernaar uit om meer jou te leren kennen.

Tip: Wil je weten of je sollicitatie goed verzonden is? Controleer je inbox en je spam map voor de bevestigingsmail.

Stap 2: Eerste Selectie
Na de sluitingsdatum van de vacature of indien vermeld tussentijds, worden alle sollicitaties zorgvuldig bekeken. We letten op jouw enthousiasme, teamfit en aanvullende competenties. Na onze eerste selectie ontvang je per e-mail een update over de status van jouw sollicitatie.

Handig: Sla de vacature tekst op of print deze uit, aangezien de vacaturetekst na de sluitingsdatum niet meer online beschikbaar is.

Stap 3: Kennismakingsgesprek
Het eerste gesprek vindt meestal plaats met je toekomstige leidinggevende en een of twee directe collega’s. Soms is ook een HR-adviseur aanwezig of volgt er nog een tweede of derde gesprek.

Stap 4: De Match
Is er een match? Dan bellen we je en plannen we zo snel mogelijk een arbeidsvoorwaardengesprek in met een van onze HR-collega’s.

Stap 5: Arbeidsvoorwaardengesprek
Na overeenstemming over de arbeidsvoorwaarden, het aanleveren van de benodigde documenten, de aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag en het navragen van referenties, ontvang je van ons een arbeidsovereenkomst.

Vragen?
Gaan ze over de inhoud van de functie neem gerust contact op met de contactpersoon vermeld in de vacature. Heb je vragen over het sollicitatieproces dan helpen onze collega's van Werving en Selectie je graag verder.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!