Solliciteren bij ROC Mondriaan

Solliciteren bij ROC Mondriaan

Heb je een vacature gezien waarop je wilt solliciteren?

Klik op de knop "Solliciteer", en vul het online sollicitatieformulier in. Er wordt je vervolgens gevraagd om je CV en motivatie te uploaden. Beiden maken onderdeel uit van de selectieprocedure.
Als je alles goed hebt ingevuld, en de twee documenten hebt toegevoegd ontvang je een bevestiging dat je sollicitatie succesvol is verzonden. (Check voor de zekerheid ook je postvak met ongewenste berichten als je niets hebt ontvangen.)

Eerste selectie
Na de sluitingsdatum van de vacature worden alle sollicitaties zorgvuldig doorgenomen. Ben je enthousiast en weet je dit goed over te brengen? Pas je binnen het team? Beschik je over aanvullende competenties?
Na deze eerste (brieven)selectie word je per mail geïnformeerd over de status van jouw sollicitatie.
Het is handig om de vacature uit te printen en te bewaren aangezien de terugkoppeling na de sluitingstermijn plaatsvindt en de vacaturetekst niet meer online beschikbaar is.

Kennismakingsgesprek
Het eerste sollicitatiegesprek voer je meestal met je toekomstige leidinggevende en een of twee directe (toekomstige) collega’s. Soms neemt een HR adviseur ook deel aan het gesprek of volgt er nog een tweede gesprek.

Match
Wanneer er een match is plannen we zo snel mogelijk een arbeidsvoorwaardengesprek in met een van onze HR-collega’s.

Arbeidsvoorwaardengesprek
Na het overeenkomen van het arbeidsvoorwaardenvoorstel, het aanleveren van alle gevraagde documenten, de aanvraag Verklaring Omtrent het gedrag en het navragen van referenties - ontvang je van ons een arbeidsovereenkomst.
We verwelkomen jou graag als nieuwe collega.

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met de contactpersoon in de vacature of de collega’s van Werving en Selectie.

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 15:00 uur op: T: 088-6661946 (Jalekha en Suzanne)