International Hotel and Management School

Schoolambassadeur Sophie

Lees het verhaal

Wil jij je toekomstmogelijkheden vergroten?

Bij de International Hotel and Management School word je opgeleid om een eigen bedrijf te beginnen of om je als (afdelings-)manager binnen de hotelbranche te gaan bekwamen. Je kunt binnen deze functies de verantwoordelijkheid dragen voor alle afdelingen binnen de Hospitality-branche zoals bijvoorbeeld de Front Office, Food & Beverage, Finance, Human Resource en alle andere operationele afdelingen.

Alle informatie over de opleidingen op onze school hebben we in een presentatie samengevat. Deze is ook beschikbaar in het engels.

Wil je meer weten over onze school en de opleidingen? Ben je een havist en wil je meer informatie over onze speciale verkorte trajecten voor havisten? Stuur dan om te chatten en/of vragen te stellen een berichtje naar: 06-34387798

Sfeer proeven? Dat kan weer!

Ben jij geïnteresseerd in een van onze opleidingen? We mogen weer in beperkte mate rondleidingen verzorgen. Schrijf via deze link snel in voor een bezoek aan onze school.


Volg ons op

Agenda


Informatie over de hack


Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

Neem een kijkje


in de International Hotel and Management School van ROC Mondriaan

Proef de sfeer


Moeite met kiezen? Dit zeggen onze studenten over de verschillende opleidingen.

Alle opleidingen op deze school


Allround hospitality

Hospitality, oftewel gastvrijheid en klantvriendelijkheid, is er op gericht mensen een unieke ervaring te bieden. Of je nu bij een restaurant, hotel of evenementenbureau werkt, jouw werk draait om de gast en hoe je het contact onvergetelijk kunt maken.

Horecaondernemer

Zit het ondernemen in je bloed en wil je een eigen horecabedrijf beginnen? Dan past deze opleiding bij jou! Als je de opleiding Meewerkend horecaondernemer hebt afgerond, run je straks een bedrijf in de (kleinschalige) horeca.

Manager/ondernemer horeca (hotel)

Als je wordt opgeleid tot hotel horecamanager krijg je behalve managementvakken ook de verschillende kanten van het ondernemerschap en de praktische vaardigheden als koken en serveren mee.


Wist je dat...

...je met een havo-diploma de opleiding Manager/ondernemer hotel versneld kunt doen?

Module locaties anchor

Onze locaties