International Hotel and Management School

International Hotel and Management School

Ben jij klaar voor een uitdaging in de hospitalitybranche?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende opleiding? Dan is de International Hotel and Management School dé plek voor jou!

Wij bieden diverse opleidingen op het gebied van Hotel Management, Horeca Ondernemerschap en International Hospitality. Of je nu in het Engels, tweetalig, Nederlandstalig of versneld wil studeren, bij ons vind je de opleiding die bij jou past. Onze opleidingen zijn speciaal ontworpen om je de skills en kennis te geven om succesvol te zijn in deze dynamische en uitdagende branche.

Onze docenten zijn professionals met veel ervaring in hun vakgebied. Zij begeleiden en ondersteunen je tijdens jouw opleiding en zorgen ervoor dat je alle noodzakelijke vaardigheden en kennis opdoet die nodig is om te slagen in de hospitality.

Onze state-of-the-art praktijkafdelingen en de stages in zowel binnen- als buitenland bieden de perfecte omgeving om te leren en te groeien. Met een focus op praktische ervaring, krijg je de kans om de theorie in de praktijk te brengen en echte uitdagingen aan te gaan.

Kortom, bij de International Hotel and Management School krijg je de unieke kans om jezelf te ontwikkelen tot ondernemer of manager in de hospitalitybranche! Aarzel niet en schrijf je nu in voor één van onze opleidingen. Wij zien je graag op onze campus!

Volg ons op

Instagram

Agenda

17
sep

Carrousel

09:00 - 12:00 uur, Meerdere locaties

24
sep

Carrousel

09:00 - 12:00 uur, Meerdere locaties

Contact

Heb je vragen? Of wil je een keer proefstuderen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar: proefstuderen.ihms@rocmondriaan.nl of bel ons op 088 666 3301.

Proef de sfeer

Onze studenten vertellen over de verschillende opleidingen bij De International Hotel and managementschool. Je kunt natuurlijk ook een reservering maken in een van de restaurants of in ons hotel om de sfeer echt te proeven!

Alle opleidingen op deze school

Horeca Ondernemer

Zit het ondernemen in je bloed en wil je een eigen horecabedrijf beginnen? Dan past deze opleiding bij jou! Als je de opleiding Horeca Ondernemer hebt afgerond, run je straks een bedrijf in de (kleinschalige) horeca.

Horeca Ondernemer

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Manager/Ondernemer Horeca (hotel)

Tijdens de opleiding tot Manager/Ondernemer Horeca komen, naast managementvakken, ook verschillende aspecten van het ondernemerschap en praktische vaardigheden in het restaurant, de keuken en de hotelreceptie aan bod.

Manager Entrepreneur Hospitality

Niveau 4, bol More about this programme
English Course

Manager Entrepreneur Hospitality Versneld/Fast-Track voor havisten

Niveau 4, bol More about this programme
Fast-track havisten

Manager/Ondernemer Horeca (hotel)

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Manager/Ondernemer Horeca (hotel) Versneld/Fast-Track voor havisten

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding
Fast-track havisten

Wist je dat...

Iemand met een havo, vwo of mbo-4 diploma in aanmerking komt voor onze Fast-Track?

Onze locaties

Koningin Marialaan 9

Bekijk deze locatie