Eerste medewerker fastservice

Eerste medewerker fastservice

Als eerste medewerker fastservice ondersteun je de manager.

Je coördineert de werkzaamheden en overlegt over de voorraden en het menu. Verder stuur je de medewerkers aan. Je kunt goed problemen oplossen, werkt snel en alles wat je doet is erop gericht dat de gasten het naar hun zin hebben: een tevreden klant komt terug. Bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening word je vakkundig opgeleid voor deze veelzijdige baan.

Als eerste medewerker fastservice heb je een voorbeeldfunctie naar de medewerkers toe. Je kunt delegeren en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk. De opleiding duurt 2 jaar en begint met een introductieperiode.
Individueel of in groepjes leer je de theorie en krijg je praktijk-en instructielessen. Verder leer je het vak tijdens je bpv - beroeps praktijk vorming - (stage).

Leren en werken?

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor de bbl-opleiding Eerste medewerker fastservice (leren en werken). Neem voor meer informatie contact op met de school.

Waar kun je werken?

Je vindt werk in een fastfoodrestaurant, pannenkoekenhuis, bedrijfskantine,
lunchroom, strandpaviljoen, cateringorganisatie of afhaalrestaurant.

Praktische informatie

Vooropleiding

  • mbo-diploma, niveau 2
  • vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg

Kosten

In de tabel hieronder vind je de specifieke schoolkosten voor de opleiding. Algemene informatie over de kosten vind je hier.

Intake

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt o.a. gevraagd waarom jij graag deze opleiding wilt gaan doen en wat je al weet van het beroep. Daarnaast wordt het doorstroomformulier met jou besproken.

Eigenschappen

Je bent een snelle werker en kunt inspelen op plotselinge drukte. Je vindt het geen probleem om 's avonds of in het weekend. Ook ben je gastvrij en kun je samenwerken in een team. Verder is het belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt en over reken- en taalvaardigheid beschikt.

Informatie per locatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening Helenastraat 15

Niveau 3
2 jaar
augustus
bol

Wij bieden de opleiding aan in bol en bbl. De opleidingsduur is 2-3 jaar.

Horeca en Facilitaire dienstverlening Koningin Marialaan 9

Niveau 3
2 jaar
augustus
bol

Op deze locatie vinden de praktijklessen plaats.

Hier kun je deze opleiding volgen

Koningin Marialaan 9

Bekijk deze locatie

Helenastraat 15

Bekijk deze locatie

Verder studeren

Leidinggevende bediening

Niveau 4, bbl, bol Meer over deze opleiding

Contact

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 3301 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Op zoek naar een specifieke opleiding?