VAVO Haaglanden: mavo, havo en vwo:

Schoolambassadeur Christine

Lees het verhaal

Pak je kans!

Ben je gezakt voor je examen? Of wil je graag verder leren na de mavo of de havo, maar niet meer terug naar de middelbare school? Bij het volwassenenonderwijs VAVO Haaglanden kun je alsnog je diploma behalen. Er zijn verschillende opleidingen die je bij ons kunt volgen zoals: het 2-jarig mavo- of havo-traject, het pabo-arrangement, verschillende eindexamentrajecten of het havo-Spaans traject. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Scroll dan naar beneden voor meer informatie over de verschillende opleidingen.

Let op: Aanmelden is niet meer mogelijk.

Waarom VAVO Haaglanden?
Als je niet in één keer je diploma hebt behaald of als je nog verder wil leren, kun je ervoor kiezen om een opleiding bij een particuliere aanbieder te doen. Let op: de kosten zijn dan vaak niet mis. Bij VAVO Haaglanden krijg je dezelfde educatie en het diploma, maar dan veel voordeliger. Met onze verschillende trajecten en cursussen helpen we je om binnen een bepaalde tijd je diploma te behalen zodat je snel aan de slag kunt met je vervolgopleiding.

Trajecten voor mavo, havo en vwo
Bij VAVO Haaglanden hebben we diverse opleidingen voor verschillende niveaus. We bieden onze studenten de mogelijkheid om zo snel en goed mogelijk hun diploma te halen. Bekijk hieronder de trajecten en cursussen. Liever een keer face-to-face contact? Kom dan gerust bij ons langs tijdens onze infoavond of open dag. Heb je een vraag aan VAVO Haaglanden? Stel je vraag gewoon online.

Informatie over VAVO printen en/of downloaden, klik hier


Volg ons op

Agenda


Informatie over de hack


Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

Alle opleidingen op deze schoolWist je dat...

..je onze school vlakbij het Centraal Station naast Hogeschool Inholland vindt?

Module locaties anchor

Onze locaties