Gewoon doen!

Gewoon doen!

In deze sector staat dienstverlening centraal. Of je nu een baan zoekt in een hotel, congrescentrum of bij een overheidsinstelling, school of op een internationaal kantoor; in de branche Facility ben je gastgericht, ondernemend, stressbestendig, vakbekwaam, flexibel, communicatief en representatief.

Vind jij het leuk om anderen te helpen en wil je afwisselend werk? In een facility functie krijg je te maken met de vergaderservice, beveiliging, Arbo, gebouwenbeheer, opslag en inkoop. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit die ervoor zorgen dat alles in het gebouw vlot verloopt voor zowel personeel als eventuele gasten, bewoners of bezoekers.

Onze scholen

Facility, gewoon doen!

Alle opleidingen in Facility

De facility dienst is de steunpilaar van zorginstellingen, scholen, hotels, ministeries en nog veel meer! Als Facility medewerker ben je echt van alle markten thuis.

Facility

Zonder facility medewerkers functioneert geen gebouw of bedrijf. Jij hebt een ondersteunende of coördinerende en organiserende rol bij het inrichten en onderhouden van gebouwen.

Facility Medewerker

Niveau 2, bol Meer over deze opleiding

Facility Allround medewerker

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Facility Manager

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Je hebt soms wel eens minder leuke gasten die niet aardig tegen je doen, trek je dat nooit persoonlijk aan.

De tip van Jesse
Lees het hele verhaal van Jesse

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag

Ik hou van praktisch werk en van afwisseling. Met deze opleiding heb ik dus eindelijk iets gevonden waar ik me prettig bij voel.

Dwayne

Onze scholen

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Bekijk deze school