Gratis studiekeuzetest mbo

Gratis studiekeuzetest mbo

Welke mbo opleiding past bij mij?

Het kiezen van een studie kan een hele klus zijn. Want hoe kies je uit al die mogelijkheden de opleiding die bij jou past? Doe onze gratis studiekeuzetest en ontdek welke mbo-opleiding jouw perfecte match is.

Bij ROC Mondriaan begrijpen we dat elke student uniek is. Iedereen heeft zijn eigen interesses, ervaring en kwaliteiten. Je wilt een mbo-opleiding die bij je past, zodat je later een leuke en succesvolle baan kan vinden. Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om te weten waar je interesses en voorkeuren liggen.

Met onze gratis online interessetest ontdek je welke ROC Mondriaan mbo-opleiding het beste bij jou past.

Wil je meer gratis interessetests doen?
Soms is het fijn om verschillende tests te vergelijken. We hebben een aantal gratis interessetests en beroepentests voor je op een rijtje gezet.Iedereen heeft zijn eigen interesses, ervaring en kwaliteiten. Een studiekeuzetest helpt je te ontdekken welke opleiding daar het beste bij past.

Studie Info Punt

Extra hulp nodig bij je studiekeuze?

Heb je de interessetest gedaan? En wil je graag met iemand in gesprek over je studiekeuze? Ons Studie Info Punt staat klaar om jou verder te helpen met het kiezen van je opleiding.

E-mail: stip@rocmondriaan.nl
Telefoonnummer: 088-6662000

Kom ontdekken welke opleiding bij jou past!

Naast interessetests helpt het ook om de sfeer te komen proeven op onze locaties. Kom naar onze Open Dagen en maak kennis met de locatie, docenten en studenten.

Heb je een opleiding gekozen? Maar twijfel je nog of het de beste keuze voor jou is? Kom dan zeker  proefstuderen. Je loopt dan een paar uurtjes mee bij de opleiding die jij graag wilt volgen.

Informatie proefstuderen Aanmelden voor proefstuderen