Zoekresultaten

zoekresultaten ‘’(31)

filters
  1. Kok

    Facility, Horeca Niveau 2 bbl bol

    De kerntaak van een kok is het bereiden van gerechten Je leert de gerechten te bereiden volgens recept en planning. Dit door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen.


  2. Zelfstandig werkend kok

    Facility, Horeca Niveau 3 bbl bol

    Als zelfstandige werkend kok bereid je verschillende soorten gerechten. Dit door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen.


  3. Rondje door de school

    Maak kennis met jouw gebouw in Rondje door de school!


  4. Rondje door de school

    Maak kennis met jouw gebouw in Rondje door de school!


  5. Rondje door de school

    Maak kennis met jouw gebouw in Rondje door de school!


  6. Open Dag 21 maart 2024

    Kom naar de Open Dag op 21 maart 2024!


  7. Online infoavond ouders

    Online infoavond ouders


  8. Online PREP-Talk

    Online PREP-Talk


  9. PREP-talk

    Wat jij wilt doen en wat jij wilt ontdekken! Check de video's, sectoren, studenten en meer.


  10. Proefstuderen

    Kom Proefstuderen bij ROC Mondriaan!


  11. Open Dag 16 januari

    Kom naar de Open Dag op dinsdag 16 januari!


  12. Online infoavond ouders

    Online infoavond ouders


  13. Online PREP-Talk

    Online PREP-Talk


  14. Proefstuderen

    Proefstuderen bij ROC Mondriaan


  15. Open Dag 7 november

    Kom naar de Open Dag op 7 november!


  16. Online Infoavond Ouders

    Online Infoavond Ouders


  17. Online PREP-Talk

    Online PREP-Talk


  18. Open Dag 21 maart 2023

    Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan


  19. Open Dag 8 november 2022

    Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan


  20. Studiekeuze Week maart 2022

    De fysieke én de online Open Dag op 1 februari valt in de Studiekeuze Week, schrijf je dus snel in!


  21. Studiekeuze Week

    De fysieke én de online Open Dag op 1 februari valt in de Studiekeuze Week, schrijf je dus snel in!


  22. Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw

    Facility, Horeca Niveau 3 bbl bol

    Als zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw moet je alles kunnen voorbereiden om de gasten te kunnen ontvangen zoals het opdekken van tafels, het magazijn bijhouden en de bar bijvullen.


  23. Leidinggevende bediening

    Facility, Horeca Niveau 4 bbl bol

    Als leidinggevende in de bediening ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in het restaurant, zoals het verbeteren en aanvullen van de wijnvoorraad en de nieuwe menukaart, die je overlegt met de leidinggevende keuken.


  24. Facility Medewerker

    Facility, Horeca Niveau 2 bol

    Als Facility Medewerker ondersteun je de Facility Manager.


  25. Facility Manager

    Facility, Horeca Niveau 4 bol

    Als Facility Manager staan je heel wat verschillende taken te wachten, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het organiseren en beheren van de inkoop en de voorraad, het coördineren van schoonmaakactiviteiten en de beveiliging.


  26. Horeca en Facilitaire dienstverlening

    Facility, Horeca

    Je leert bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening alles over het horecavak en de facilitaire dienstverlening. Of je nu een baan wilt in een hotel, een restaurant, café of een bedrijf, het zijn vakgebieden voor ondernemende mensen.


  27. Medewerker fastservice

    Facility, Horeca Niveau 2 bol

    Als medewerker fastservice adviseer je de gasten over het menu en de dranken. Je werkt snel, want als medewerker in de fastservicesector ben je pro-actief. Toch geef je de klant alle zorg en ben je uiterst gastvrij.


  28. Gastheer / Gastvrouw

    Facility, Horeca Niveau 2 bbl bol

    Als gastheer of gastvrouw ben je onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van gasten. Je beschikt over sociale en commerciële vaardigheden.


  29. Eerste medewerker fastservice

    Facility, Horeca Niveau 3 bol

    Als eerste medewerker fastservice ondersteun je de manager, coördineer je de werkzaamheden en overleg je over de voorraden en het menu.


  30. Gespecialiseerd kok

    Facility, Horeca Niveau 4 bbl

    Werk jij als professioneel kok? En wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Als gespecialiseerd kok zorg jij voor de goede naam van het (top)restaurant waar je werkt. Het is jouw passie om van ieder gerecht iets bijzonders te maken.


  31. Facility Allround medewerker

    Facility, Horeca Niveau 3 bol

    Als Facility Allround medewerker ondersteun je de Facility Manager en coördineer je de werkzaamheden op de werkvloer.