Niveau 2 BOL 1 jaar

Medewerker fastservice

Jij ondersteunt de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten
Wat leer je bij

Medewerker fastservice

Als medewerker fastservice ben je een uitvoerende kracht. Je ondersteunt de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten. Je adviseert de gasten over het menu en de dranken. Veel van de voorbewerkte maaltijden maak jij verder klaar, zoals frituren, broodjes bereiden enzovoorts. Je werkt snel, want als medewerker in de fastservicesector ben je pro-actief. Toch geef je de klant alle zorg en ben je uiterst gastvrij. En heel belangrijk: jij kunt voor sfeer zorgen. Je weet: een tevreden klant komt terug. Bij Mondriaan Horeca word je degelijk en vakkundig opgeleid voor deze pittige baan.

Het studiejaar begint met een introductieperiode. Dit jaar is in acht blokken van vijf weken verdeeld. Individueel of in groepjes krijg je de theorie waarbij je gebruik kunt maken van boeken, internet en webCT. Je krijgt praktijkles in de vorm van workshops, demonstraties en instructielessen. Verder leer je praktijk tijdens je BPV (stage). Tijdens het eerste studiejaar leer je zelf verantwoordelijk te zijn voor je leertraject en leerproces. De resultaten hiervan houd je bij in een portfolio en je POP (persoonlijk ontwikkelingsplan).

Let op! Aanmelden voor de BBL variant is niet meer mogelijk voor het schooljaar 2018-2019. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de school.

Module locaties anchor

Veelgestelde vragen

Welke vooropleiding heb ik nodig?

  • vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg
  • Entree diploma
  • mbo-diploma, niveau 2

Hoe verloopt de intake voor deze opleiding?

Na het intakegesprek doet iedereen die bij ons een niveau 2 opleiding wil doen een talentscan, de AMN/talentscan.

Kan ik vrijstelling krijgen?

Soms is het mogelijk vrijstelling van onderwijstijd te krijgen. Dat hangt af van je werkervaring, diploma’s of eerder gevolgde opleidingen en cursussen.

Wat zijn de kosten van de opleiding?

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld te betalen. Voor een BOL-opleiding bedraagt in het schooljaar 2019-2020 het lesgeld € 1.168,00. Dit bedrag wordt in rekening gebracht door DUO.

Bijkomende kosten:
Reiskosten, ook in verband met je stage- of leerbedrijf, zijn voor eigen rekening.

medew fast

Welke eigenschappen heb ik nodig?

Je bent een snelle werker, kunt snel schakelen en inspelen op plotselinge drukte. Je vindt het geen probleem buiten de kantooruren te werken en je bent gastvrij. Verder is het belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt en over reken- en taalvaardigheid beschikt.

Module locaties anchor

Hier kun je deze opleiding volgen

Verder studeren

Bekijk ook eens...

Niet overtuigd? Of past dit toch niet zo goed bij je? We hebben genoeg andere opleidingen die je ook kunnen aanspreken.

Op zoek naar een specifieke opleiding? Zoek in ruim 200 opleidingen

Bekijk alle opleidingen