Medewerker fastservice

Medewerker fastservice

Als medewerker fastservice ondersteun je de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten.

Je bent een uitvoerende kracht en ondersteunt de eerste medewerker en de bedrijfsleider bij het bedienen van de gasten. Je adviseert de gasten over het menu en de dranken. Veel van de voorbewerkte maaltijden maak jij verder klaar, zoals frituren, broodjes bereiden enzovoorts. Je werkt snel, maar toch geef je de klant alle zorg en ben je uiterst gastvrij. En heel belangrijk:

jij kunt voor sfeer zorgen. Je weet: een tevreden klant komt terug. Bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening word je degelijk en vakkundig opgeleid voor deze pittige baan.

Leren en werken?

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor de bbl-opleiding Medewerker Fastservice (leren en werken). Neem voor meer informatie contact op met de school.

Waar kun je werken?

Je kunt aan de slag in een strandpaviljoen, broodjeszaak, fastfoodrestaurant, pannenkoekenhuis, bedrijfskantine, broodjeszaak, cateringorganisatie, afhaalrestaurant of lunchroom.

Praktische informatie

Vooropleiding

  • vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg
  • Entree diploma

Kosten

In de tabel hieronder vind je de specifieke schoolkosten voor de opleiding. Algemene informatie over de kosten vind je hier.

Intake

Voor het kennismakingsgesprek maak je de StartmeterMBO test. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de uitslag van de test en je doorstroomformulier besproken. Ook wordt er gevraagd waarom jij graag deze opleiding wilt gaan doen en wat je al weet van het beroep.

Eigenschappen

Je bent een snelle werker en kunt inspelen op plotselinge drukte. Ook vind je het geen probleem om 's avonds en in het weekend te werken. Daarnaast ben je gastvrij en kun je samenwerken in een team. Verder is het belangrijk dat je een goede lichamelijke conditie hebt.

Informatie per locatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening Helenastraat 15

Niveau 2
1 jaar
augustus
bol

Wij bieden de opleiding aan in bol en bbl. De opleidingsduur is 1 jaar.

Horeca en Facilitaire dienstverlening Koningin Marialaan 9

Niveau 2
1 jaar
augustus
bol

Op deze locatie vinden de praktijklessen plaats.

Hier kun je deze opleiding volgen

Koningin Marialaan 9

Bekijk deze locatie

Helenastraat 15

Bekijk deze locatie

Verder studeren

Eerste medewerker fastservice

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Gastheer / Gastvrouw

Niveau 2, bbl, bol Meer over deze opleiding

Kok

Niveau 2, bbl, bol Meer over deze opleiding

Contact

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 1426 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Op zoek naar een specifieke opleiding?