Als kok bereid je gerechten volgens recept en planning
Door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen, leert je gerechten te bereiden volgens recept en planning. Je werkt onder leiding van de leidinggevende in de keuken en helpt met het uitwerken van bestaande recepten. Je krijgt ervaring in hoeveel en welke grondstoffen je moet gebruiken en houdt je aan de voorschriften op het gebied van hygiëne, veiligheid, arbo en milieu.
Je krijgt praktijk-en instructielessen in onze moderne keukens. Verder leer je het vak tijdens je BPV - beroeps praktijk vorming - (stage).
Waar kun je werken?
Met de opleiding kok kan je bij verschillende soorten bedrijven en instellingen aan de slag, bijvoorbeeld: een restaurant, bistro, hotel en grand café.
Online Open Dag 9 maart 15.30-19.15
Wil je deze opleiding doen?
Informatie per locatie
Horeca en Facilitaire dienstverlening Helenastraat 15
Horeca en Facilitaire dienstverlening Koningin Marialaan 9
Op deze locatie vinden de praktijklessen plaats.
Contact
Heb je vragen?
Kom dan naar een van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 1426 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.
Wij bieden de opleiding aan in bol en bbl. De opleidingsduur is 1-2 jaar.