Regel jij het?

Regel jij het?

Hou je van organiseren en zou je hier je werk van willen maken? Ben je flexibel en sociaal en vind je het niet erg om ’s avonds en in het weekend te werken? Dan is een opleiding in de Sector evenementen echt iets voor jou!

In deze sector is het nooit saai en organiseer je steeds weer andere evenementen. Denk aan feesten, beurzen, festivals, sportwedstrijden, tentoonstellingen, bruiloften maar ook online en ‘live’ events komen tegenwoordig steeds vaker voor.
Regel jij het?

Bij het organiseren van evenementen komt veel kijken. Je regelt samen met je team, alles van A tot Z, van het draaiboek tot en met de uitvoering en de evaluatie. Het gaat erom dat jouw klant tevreden is en de bezoekers van het evenement een onvergetelijke belevenis ervaren.

Onze scholen

Alle opleidingen in Evenementen

Als je werkt in deze sector moet je van alle markten thuis zijn. Met een opleiding in deze richting kun je dus heel veel kanten op.

Evenementen

Hou je van organiseren en zou je hier je werk van willen maken? In deze
sector is het nooit saai en organiseer je steeds weer andere evenementen.
Denk aan feesten, beurzen, festivals, sportwedstrijden, tentoonstellingen en bruiloften. Ben jij een regelaar en aanpakker dan is dit iets voor jou!

Junior Event Manager

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Leisure & Hospitality

In de richting Leisure & Hospitality werk je met mensen die hun vrije tijd besteden bij een resort, pretpark, camping, een outdoor bedrijf of bungalowpark. Jij bent er om de gasten te vermaken en activiteiten en evenementen te organiseren.

Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Leidinggevende leisure & hospitality

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Travel & Hospitality

Als je kiest voor een opleiding in de Travel & Hospitality dan is het iedere keer een uitdaging om de wensen van de gast/klant perfect in te vullen en reizen tot in de puntjes te verzorgen. Je hebt commercieel talent en hebt kennis van de wereld.

Zelfstandig medewerker travel & hospitality

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Leidinggevende travel & hospitality

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Leidinggevende Travel & Hospitality Versneld/Fast-Track voor havisten

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding
Fast-track havisten

Ga goed voorbereid naar een auditie. Dan ben je ontspannen en sta je zonder zenuwen op het podium. Dan heb je echt plezier!

De tip van Tiamo
Lees het hele verhaal van Tiamo

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag

Onze scholen

Toerisme, Recreatie en Evenementen

Bekijk deze school