BAS

BAS

Wij zijn BAS. BAS staat voor Begeleiding, Advies en Schakeltrajecten voor studenten. BAS bestaat uit verschillende voorzieningen en schakeltrajecten.

BAS begeleidt je graag op weg als het nog niet goed lukt om bij ons ROC in in te stromen. Dit kan zijn omdat je nog helemaal geen beeld hebt van welke opleiding bij je past. Maar het kan ook zijn dat je op dit moment nog belangrijke vaardigheden of de motivatie mist. Er kunnen ook andere complexe vraagstukken op de achtergrond meespelen.

Samen gaan we op zoek naar een passende (maatwerk) oplossing.

Waarom BAS?

Als jij, jongere vanaf 16 jaar, door omstandigheden dreigt te stoppen of niet te starten op het ROC, dan kan BAS je ondersteunen en begeleiden. We zijn een krachtige bron die, als het niet meezit, een steun in de rug kan zijn. BAS werkt veel samen met gemeenten, middelbare scholen en (jeugd)instanties. Met elkaar hebben we aandacht voor jou en bieden we maatwerkoplossingen om jou te begeleiden naar de juiste weg bij het (her)vinden van een passende opleiding of werk.

Wat kun je van BAS verwachten?

De mensen die werken bij BAS doen er alles aan om jou, starter, her- en doorstarter, te ondersteunen en begeleiden om mee te kunnen draaien op de opleidingen van ROC Mondriaan of te ondersteunen bij het vinden van een andere vervolgstap.

Denk hierbij aan: volgen van een schakeltraject als voorbereiding van een opleiding of om terug te keren naar school, loopbaanoriƫntatie en persoonlijke coaching. Wij luisteren goed naar je. Dan bekijken we welke oplossing het beste aansluit bij jouw situatie. Hieronder vind je de verschillende voorzieningen waar studenten gebruik van kunnen maken. Staat er iets bij waar je meer van wil weten? Neem dan rechtstreeks contact met hen op. De contactgegevens vind je onderaan iedere voorziening.

Contact

Weet je niet waar je vraag thuishoort? Mail mailto:bas@rocmondriaan.nl

ISK-onderwijs (ISK/ESK)

StIP

Maattraject Onderwijs en Arbeid

MonCoach

InGang

Dóór met BAS