MonCoach

MonCoach

MonCoach koppelt studenten aan een ervaren vrijwilliger uit het werkveld. In een doelgericht coachingstraject kan de student werken aan verschillende vaardigheden en competenties zoals: plannen en organiseren, solliciteren, presenteren en zelfvertrouwen. Samen met de vrijwilliger gaat de student aan de slag. Tegelijk maakt de vrijwilliger kennis met de werknemer van de toekomst. Er wordt een frisse kijk geboden en deze ervaring kan voor beide partijen nieuwe inzichten opleveren. Een win-win situatie dus.

Waarom MonCoach?

Wij begeleiden en coachen onze studenten waardoor ze meer uit zichzelf en hun opleiding halen. Hierbij is motivatie en enthousiasme een grote drijfveer. Dit doen we niet alleen, samen met onze vrijwilligers bieden we een stip op de horizon voor onze studenten.
Door coach en student worden samen doelen vastgesteld waar ze tijdens het coaching traject naartoe zullen werken. Elke student die ingeschreven staat bij een opleiding van Mondriaan, dus van niveau 1-4, maar ook cursisten van de Taal+ school kunnen zich aanmelden. Mail naar moncoach@rocmondriaan.nl voor meer informatie.

Moncoach voor studenten

Moncoach voor bedrijven

Moncoach voor decanen

MonCoach

Meppelweg 339

2544 AH Den Haag

E-mail: moncoach@rocmondriaan.nl

Tel.:088-6663367 ROC Mondriaan

0634387747 (Elles Boot)

0638825617 (Sophie Bijlaard)

MonCoach is een Mondriaanvoorziening van BAS: Begeleiding, Advies en Schakeltrajecten.

Zet de volgende stap met MonCoach