Heel veel kansen in de ICT!

Heel veel kansen in de ICT!

Vind jij het leuk om uitdagingen aan te gaan, nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en om hard- en software problemen op te lossen? Dan is een van onze ICT opleidingen echt iets voor jou! De sector ICT is een snelle, technische en digitale wereld waar je je geen moment hoeft te vervelen.

Bedrijven staan te springen om jonge professionals met actuele kennis op het gebied van cloud computing, security en hard- en software development. Je bent communicatief vaardig, jij bent tevreden als de eindgebruiker dat is en je bent in staat om een heldere uitleg te geven over het gemaakte product.

Moderne devices, sociale netwerken en nieuwe media vragen om nieuwe manieren van communiceren, dus genoeg kansen in de ICT.

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op via 088 666 3600 of stuur een e-mail naar info.ict@rocmondriaan.nl.

Onze scholen

Alle opleidingen in ICT

Vind jij het leuk om uitdagingen aan te gaan, nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en om hard- en software problemen op te lossen? Dan is een van onze ICT opleiding echt iets voor jou! Welke uitdaging ga jij aan?

ICT Support

Houd jij computers, netwerkcomponenten en applicaties graag aan de praat? Kies dan voor deze studierichting.

Medewerker ICT support

Niveau 2, bol Meer over deze opleiding

IT Systems and Devices

In de IT houd je je bezig met het onderhoud en de beveiliging van de IT infrastructuur en apparatuur. Je leert hoe je digitale apparatuur zoals smartphones, laptops, desktops, IoT devices en drones gebruiksklaar maakt.

IT Systems and Devices

Niveau 3 en 4, bol Meer over deze opleiding

Software development

Ben je dol op technologie en creëer je graag digitale oplossingen? Dan is de opleiding Software developer echt iets voor jou!

Software Developer

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Als je een havodiploma hebt en je weet nog niet wat voor vervolgstudie je wilt doen, dan is het vavo een ideale uitkomst om versneld je vwo-diploma te halen.

De tip van Arwin
Lees het hele verhaal van Arwin

Techniek Innovatie Huis

Het Techniek Innovatie Huis biedt een aantrekkelijke technische leeromgeving, waarin de scholen voor techniek en ICT nauw samenwerken met het bedrijfsleven. Het is de plek waar kennis en innovaties van het bedrijfsleven de school in worden gebracht. Studenten werken hier samen aan reële bedrijfsopdrachten. Daarnaast is er ruimte voor allerlei workshops vanuit de technische sectoren. Afgelopen schooljaar zijn er diverse aansprekende en leerzame projecten gestart. Kijk maar eens op: Techniek Innovatie Huis

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag

Onze scholen