Kleef jij aan je beeldscherm?

Vind je het leuk om hard- en software problemen op te lossen? Kleef je net zolang aan je beeldscherm tot alles perfect draait? Dan ben je al behoorlijk op weg om een goede ICT-er te worden. In alle organisaties speelt ICT een grote rol. Waar wil jij werken?

In de industrie en op kantoor zijn de computer, het netwerk, de nodige besturingssystemen en software onmisbaar. De ICT- en Netwerkbeheerder zorgen er voor dat alles blijft draaien. Je helpt gebruikers bij problemen en je adviseert het management over de in te zetten informatiesystemen. Ga je voor Applicatieontwikkelaar, dan programmeer je allerlei voor de bedrijfsvoering noodzakelijke software.

Informatie over deze sector downloaden en/of printen? Klik hier

Heb je nog vragen?

Neem direct contact met ons op via 088 - 666 3600 of stuur een e-mail naar info.ict@rocmondriaan.nl.

Heb je een vraag over de intake?

Neem dan contact op met mevrouw van Dortmont
(Administratie/ Intakeprocedure)

Onder hackers circuleren lange lijsten van netwerken waar je zonder moeite in kunt loggen.

Alle opleidingen in ICT


In de IT kun je kiezen voor het onderhoud en beheer van hardware, software, applicaties en het netwerk. Wil je programmeren, dan zit je helemaal goed bij applicatieontwikkeling.

ICT Support

Houd jij computers, netwerkcomponenten en applicaties graag aan de praat? Kies dan voor deze studierichting.

IT Systems and Devices

In de IT houd je je bezig met het onderhoud en de beveiliging van de IT infrastructuur en apparatuur. Je leert hoe je digitale apparatuur zoals smartphones, laptops, desktops, IoT devices en drones gebruiksklaar maakt.

Software development

Ben je dol op technologie en creëer je graag digitale oplossingen? Dan is de opleiding Software developer echt iets voor jou!

Techniek Innovatie Huis


Het Techniek Innovatie Huis biedt een aantrekkelijke technische leeromgeving, waarin de scholen voor techniek en ICT nauw samenwerken met het bedrijfsleven. Het is de plek waar kennis en innovaties van het bedrijfsleven de school in worden gebracht. Studenten werken hier samen aan reële bedrijfsopdrachten. Daarnaast is er ruimte voor allerlei workshops vanuit de technische sectoren. Afgelopen schooljaar zijn er diverse aansprekende en leerzame projecten gestart. Kijk maar eens op: Techniek Innovatie Huis

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag
Zonder ICT-ondersteuning ligt de boel plat.
Randall, student 3-de jaars ICT

Onze scholen

School voor

ICT