Horeca en Facilitaire dienstverlening, voor ondernemende mensen
Of je nu een baan wilt in een hotel, een restaurant, café of een bedrijf, de horeca en facilitaire dienstverlening zijn vakgebieden voor ondernemende mensen. Werken in de horeca is levendig. Het mooiste is dat wanneer jij je werk goed doet, je jezelf èn anderen een geweldige tijd bezorgt. De groeikansen in de horeca zijn groot. Tijdens de facilitaire opleidingen krijg je te maken met bijvoorbeeld: beveiliging, Arbo, gebouwenbeheer, brandpreventie, opslag, inkoop en nog veel meer. Je leert bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening alles over het horecavak en de facilitaire dienstverlening.
Agenda
Contact
Heb je vragen? Neem contact met ons op.
Stuur een e-mail naar: info.horeca.fd@rocmondriaan.nl of bel ons op 088-6661426.
Alle opleidingen op deze school
Allround hospitality
Hospitality, oftewel gastvrijheid en klantvriendelijkheid, is er op gericht mensen een unieke ervaring te bieden. Of je nu bij een restaurant, hotel of evenementenbureau werkt, jouw werk draait om de gast en hoe je het contact onvergetelijk kunt maken.
Facilitaire dienstverlening
Zonder facilitaire dienstverlening functioneert geen gebouw of bedrijf. Jij hebt een ondersteunende of coördinerende en organiserende rol bij het inrichten en onderhouden van gebouwen.
Fastservice
In de fastfood of -servicesector moet je klantvriendelijk, dienstverlenend en flexibel zijn en altijd snel kunnen handelen.
Kok
Als kok werk je nauwkeurig en hygiënisch. Je kunt goed plannen en samenwerken in een team.
Medewerker in de bediening
Een medewerker in de bediening kan in de horecasector en contractcatering werken.