
Horeca en Facilitaire dienstverlening
Horeca en Facilitaire dienstverlening, voor ondernemende mensen
Of je nu een baan wilt in een hotel, een restaurant, café of een bedrijf, horeca en facility zijn vakgebieden voor ondernemende mensen. Werken in de horeca is levendig. Het mooiste is dat wanneer jij je werk goed doet, je jezelf èn anderen een geweldige tijd bezorgt. De groeikansen in de horeca zijn groot.
In de facility branche kun je op heel veel verschillende plekken gaan werken, zoals ziekenhuizen, theaters of ministeries. Je krijgt je te maken met bijvoorbeeld: beveiliging, Arbo, gebouwenbeheer, brandpreventie, opslag, inkoop en nog veel meer.
Je leert bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening alles over het horecavak en facility.
Agenda
8
jan
Online PREP-Talk
Meerdere locaties
8 jan
-
9 jan
Online PREP-Talk 8 januari
12:00 - 12:00 uur, OnlineContact
Heb je vragen? Neem contact met ons op.
Stuur een e-mail naar: info.horeca.fd@rocmondriaan.nl of bel ons op 088 666 1426.
Alle opleidingen op deze school
Facility
Zonder facility medewerkers functioneert geen gebouw of bedrijf. Jij hebt een ondersteunende of coördinerende en organiserende rol bij het inrichten en onderhouden van gebouwen.
Fastservice
Vind je koken net zo leuk als bedienen? Dan ben je als medewerker in de fastfood of -service sector op je plek. Je bent klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en je helpt je gasten in korte tijd aan een lekkere maaltijd.
Kok
Ben jij gek op alles wat met eten te maken heeft? Als kok kun je vele kanten op. Of je nu aan de slag wilt in een (top)restaurant, brasserie, strandtent of in een instellingskeuken, jij kan met een opleiding in deze richting overal uit de voeten.
Medewerker in de bediening
Wie doet er nu niet graag een drankje of hapje buiten de deur? En nog leuker is het als een enthousiaste gastvrouw of gastheer het extra gezellig maakt. Als gastheer/gastvrouw ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Niets is leuker dan mensen blij maken en in de watten leggen!