filters
Niveau
Type
Locatie
- Koningin Marialaan 9 Den Haag (37)
- Helenastraat 15 Den Haag (28)
- Aspasialaan 19 Den Haag (22)
- Brasserskade 1 Delft (22)
- Helenastraat 10-12 Den Haag (22)
- Helenastraat 11 Den Haag (22)
- Leeghwaterplein 72 Den Haag (22)
- Tinwerf 24 Den Haag (22)
- Vondellaan 35 Leiden (22)
- Waldorpstraat 41 Den Haag (22)
Leerweg
Iets met...
zoekresultaten ‘’(37)
Met filter:
Koningin Marialaan 9 Den Haag-
Kok
De kerntaak van een kok is het bereiden van gerechten Je leert de gerechten te bereiden volgens recept en planning. Dit door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen.
-
Zelfstandig werkend kok
Als zelfstandige werkend kok bereid je verschillende soorten gerechten. Dit door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen.
-
Horeca Ondernemer
Wil je een eigen horecabedrijf starten? Zit het ondernemen in je bloed? Dan past de opleiding Horeca Ondernemer perfect bij jou!
-
Rondje door de school
Maak kennis met jouw gebouw in Rondje door de school!
-
Rondje door de school
Maak kennis met jouw gebouw in Rondje door de school!
-
Rondje door de school
Maak kennis met jouw gebouw in Rondje door de school!
-
Open Dag 21 maart 2024
Kom naar de Open Dag op 21 maart 2024!
-
Online infoavond ouders
Online infoavond ouders
-
Online PREP-Talk
Online PREP-Talk
-
PREP-talk
Wat jij wilt doen en wat jij wilt ontdekken! Check de video's, sectoren, studenten en meer.
-
Proefstuderen
Kom Proefstuderen bij ROC Mondriaan!
-
Open Dag 16 januari
Kom naar de Open Dag op dinsdag 16 januari!
-
Online infoavond ouders
Online infoavond ouders
-
Online PREP-Talk
Online PREP-Talk
-
Proefstuderen
Proefstuderen bij ROC Mondriaan
-
Open Dag 7 november
Kom naar de Open Dag op 7 november!
-
Online Infoavond Ouders
Online Infoavond Ouders
-
Online PREP-Talk
Online PREP-Talk
-
Open Dag 21 maart 2023
Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan
-
Manager Entrepreneur Hospitality Versneld/Fast-Track voor havisten
You gain practical experience working as a trainee in hotels all over the world.
-
Open Dag 7 februari 2023
Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan
-
Manager/Ondernemer Horeca (hotel) Versneld/Fast-Track voor havisten
De opleiding Manager/ondernemer horeca (hotel) wordt gegeven op de International Hotel and Management School. De IHMS is een Hotelschool die een uitstekende opleiding biedt voor een carrière in de (internationale) Hospitality-branche
-
Open Dag 8 november 2022
Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan
-
Open Dag 15 maart 2022
Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan
-
Studiekeuze Week maart 2022
De fysieke én de online Open Dag op 1 februari valt in de Studiekeuze Week, schrijf je dus snel in!
-
Open Dag 1 februari 2022
Kennismaken met de gebouwen, docenten en studenten van ROC Mondriaan
-
Studiekeuze Week
De fysieke én de online Open Dag op 1 februari valt in de Studiekeuze Week, schrijf je dus snel in!
-
Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw
Als zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw moet je alles kunnen voorbereiden om de gasten te kunnen ontvangen zoals het opdekken van tafels, het magazijn bijhouden en de bar bijvullen.
-
Leidinggevende bediening
Als leidinggevende in de bediening ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in het restaurant, zoals het verbeteren en aanvullen van de wijnvoorraad en de nieuwe menukaart, die je overlegt met de leidinggevende keuken.
-
Horeca en Facilitaire dienstverlening
Je leert bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening alles over het horecavak en de facilitaire dienstverlening. Of je nu een baan wilt in een hotel, een restaurant, café of een bedrijf, het zijn vakgebieden voor ondernemende mensen.
-
Medewerker fastservice
Als medewerker fastservice adviseer je de gasten over het menu en de dranken. Je werkt snel, want als medewerker in de fastservicesector ben je pro-actief. Toch geef je de klant alle zorg en ben je uiterst gastvrij.
-
Gastheer / Gastvrouw
Als gastheer of gastvrouw ben je onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van gasten. Je beschikt over sociale en commerciële vaardigheden.
-
Eerste medewerker fastservice
Als eerste medewerker fastservice ondersteun je de manager, coördineer je de werkzaamheden en overleg je over de voorraden en het menu.
-
International Hotel and Management School
Bij de International Hotel and Management School word je opgeleid om een eigen bedrijf te beginnen of om je als afdelingsmanager binnen de hotelbranche te gaan bekwamen. Je kunt de verantwoordelijkheid dragen voor alle afdelingen binnen deze branche.
-
Gespecialiseerd kok
Werk jij als professioneel kok? En wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Als gespecialiseerd kok zorg jij voor de goede naam van het (top)restaurant waar je werkt. Het is jouw passie om van ieder gerecht iets bijzonders te maken.
-
Manager Entrepreneur Hospitality
Manager Entrepreneur Hospitality
-
Manager/Ondernemer Horeca (hotel)
De opleiding Manager/Ondernemer Horeca (hotel) wordt gegeven op de International Hotel and Management School. De IHMS is een Hotelschool die een uitstekende opleiding biedt voor een carrière in de (internationale) Hospitality-branche