Facility Medewerker

Facility Medewerker

Als Facility Medewerker ondersteun je de Facility Manager.

Tijdens je opleiding leer je de vele aspecten van Facility kennen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vergaderservice, onderhoud van gebouwen, logistieke werkzaamheden, veiligheid en administratie.

Je werkt samen in een team, maakt ruimtes gebruiksklaar en treedt op als aanspreekpunt. Je raakt bekend met de regels rond hygiëne, veiligheid en arbo. Ook leer je de basiskennis van voedsel, dranken en ingrediënten. Je bent onmisbaar voor een organisatie. Jouw dagen zijn afwisselend. Zonder jou kan een organisatie niet draaien. Jij bent een echte doener.

Waar kun je werken?

Als Facility Medewerker verricht je ondersteunende werkzaamheden. Je kan bij verschillende soorten bedrijven en instellingen aan de slag bijvoorbeeld scholen ministeries, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, campings, hotels of congrescentra.

Wist je dat...

je na deze opleiding verder kunt studeren op niveau 3?

Praktische informatie

Vooropleiding

  • vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg
  • diploma Entree-opleiding

Kosten

In de tabel hieronder vind je de specifieke schoolkosten voor de opleiding. Algemene informatie over de kosten vind je hier.

Intake

Voor het kennismakingsgesprek maak je de StartmeterMBO test. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de uitslag van de test en je doorstroomformulier besproken. Ook wordt er gevraagd waarom jij graag deze opleiding wilt gaan doen en wat je al weet van het beroep.

Eigenschappen

Je bent een doener je steekt graag de handen uit de mouwen. Je vindt het leuk om mensen te helpen. Samen met jouw leidinggevende plan jij jouw werkzaamheden en ze kunnen altijd op jou rekenen.

Informatie per locatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening Helenastraat 15

Niveau 2
1 jaar
aug, feb
bol

Hier kun je deze opleiding volgen

Helenastraat 15

Bekijk deze locatie

Verder studeren

Facility Allround medewerker

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Contact

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via 088 - 666 1426, info.horeca.fd@rocmondriaan.nl of kom naar één van onze Open Dagen.

Op zoek naar een specifieke opleiding?