Facility Manager

Facility Manager

Als Facility Manager coördineer/organiseer je o.a. de facilitaire dienstverlening, catering- en gebouwenbeheer.

In deze functie staan je heel wat verschillende taken te wachten, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het voorbereiden van bijeenkomsten, organiseren en beheren van de inkoop en de voorraad, het coördineren van schoonmaakactiviteiten en de beveiliging. Je bent dus verantwoordelijk voor de kwaliteit van een woon- of werksituatie in een gebouw of kantoor. Jij bent onmisbaar voor een organisatie. Door jouw werk functioneert een bedrijf goed.

Je leert coördineren en organiseren, maar ook allerlei aspecten van facility zoals gebouwenbeheer. Arbo- en risicobeheer, documentenbeheer en financieel management komen tijdens de opleiding ook aan de orde.

Jij bent breed inzetbaar. In deze baan als Facility Manager geef je het goede voorbeeld en heb je een dienstverlenende instelling. Met je team zorg je voor de ontvangst, beveiliging, schoonmaak en alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat alles goed gaat. Je bent een echte planner en organisator.

Waar kun je werken?

Als Facility Manager kun je bij verschillende soorten bedrijven en instellingen aan de slag, bijvoorbeeld ministeries, scholen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, campings, hotels, pretparken of congrescentra.

Wist je dat...

Deze brede opleiding een goede voorbereiding is op het HBO.

Praktische informatie

Vooropleiding

  • vmbo-diploma kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg
  • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo
  • mbo-diploma niveau 3

Kosten

In de tabel hieronder vind je de specifieke schoolkosten voor de opleiding. Algemene informatie over de kosten vind je hier.

Intake

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt o.a. gevraagd waarom jij graag deze opleiding wilt gaan doen en wat je al weet van het beroep. Daarnaast wordt het doorstroomformulier met jou besproken.

Eigenschappen

Je werkt goed met anderen samen. Verder heb je aanleg voor coördineren, organiseren en plannen. Je bent flexibel, oplossingsbericht, mensen kunnen op jou rekenen, je bent creatief en flexibel.

Informatie per locatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening Helenastraat 15

Niveau 4
3 jaar
aug, feb
bol

De theorielessen vinden plaats op deze locatie

Hier kun je deze opleiding volgen

Helenastraat 15

Bekijk deze locatie

Verder studeren?

hbo, Facility management

Contact

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 1426 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Op zoek naar een specifieke opleiding?