Facility Allround medewerker

Facility Allround medewerker

Als Facility Allround medewerker ondersteun je de Facility Manager.

Naast die ondersteuning coördineer je de werkzaamheden op de werkvloer. Naast die ondersteuning houd je je ook bezig met de uitvoering van de werkzaamheden. Dit kunnen verschillende werkzaamheden zijn zoals het voorbereiden van bijeenkomsten, beheren van de inkoop en de voorraad, schoonmaakactiviteiten en de beveiliging.

Samen met het team zorg jij ervoor dat alles binnen een gebouw of kantoor op rolletjes verloopt. Je houdt van afwisseling, problemen oplossen en schakelen.

Je leert de regels rond hygiëne, arbo en kwaliteitszorg en veiligheid binnen de Facility sector. Ook leer je de basiskennis van voedsel, dranken en ingrediënten.

Waar kun je werken?

Als Facility Allround medewerker kun je bij verschillende soorten bedrijven en instellingen aan de slag, bijvoorbeeld scholen, ministeries, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, hotels, campings of congrescentra.

Wist je dat...

Het werkveld om deze nieuwe opleiding heeft gevraagd?

Na de opleiding kun je verder studeren op niveau 4

Praktische informatie

Vooropleiding

  • vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg
  • mbo-diploma niveau 2

Kosten

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld (voor een bol-opleiding) of cursusgeld (voor een bbl-opleiding) te betalen. De overheid bepaalt elk jaar de hoogte van het wettelijke les- en cursusgeld. Lees hier meer over de kosten.

Bijkomende kosten:
Reiskosten, ook in verband met je stage- of leerbedrijf, zijn voor eigen rekening. Verder zijn er nog kosten voor bijvoorbeeld boeken, materialen, werkkleding, excursies en andere activiteiten. Deze bedragen verschillen per opleiding.

Basisuitrusting:
Voor je opleiding gebruik je vakspecifieke gereedschappen: voor de kappersopleiding heb je bijvoorbeeld kappersscharen nodig en voor de koksopleiding koksmessen. De school zorgt ervoor dat die basisuitrusting aanwezig is. Je kunt er ook voor kiezen om die basisuitrusting zelf te kopen, omdat je bijvoorbeeld je eigen kappersscharen of koksmessen wilt hebben. Dat is niet verplicht, maar is een eigen vrijwillige keus. Let op: in de tabel zijn wel bedragen opgenomen bij de onderwijsbenodigdheden voor bijvoorbeeld de kappersschaar of koksmessen maar die hoeven dus niet verplicht aangeschaft te worden.

Onderwijsbenodigdheden:
Voor elke opleiding heb je persoonlijke spullen nodig om het onderwijs te volgen, zoals: boeken, laptop, softwarelicenties of werk- of sportkleding en schoenen. Deze onderwijsbenodigdheden schaf je zelf aan, we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. We werken samen met een leverancier maar je mag de spullen ook elders kopen.

Vrijwillige bijdrage:
Een vrijwillige bijdrage vragen we voor activiteiten, zoals excursies, studiereizen of feesten. Doe je mee aan de activiteit, dan betaal je de kosten die ervoor gerekend worden. Mocht je niet deelnemen dan krijg je een alternatief programma aangeboden. Deelname aan de activiteit is vrijwillig. Meedoen aan de activiteiten is geen voorwaarde om je diploma te behalen.

Bijkomende kosten voor deze opleiding zijn afhankelijk van het leerjaar en eventueel keuzedeel waar je in zit en of je een bbl- of bol-opleiding volgt. Een indicatie van de bijkomende kosten voor deze opleiding:


Leerjaar Onderwijsbenodigdheden: boeken, readers, licenties e.d. Onderwijsbenodigdheden: kleding, schoenen e.d. Vrijwillige bijdrage excursies e.d. Kosten per leerjaar Totale kosten opleiding
1 290 290
2 140 140
430

Intake

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt o.a. gevraagd waarom jij graag deze opleiding wilt gaan doen en wat je al weet van het beroep. Daarnaast wordt het doorstroomformulier met jou besproken.

Eigenschappen

Je werkt goed met anderen samen. Verder heb je aanleg voor organiseren en plannen. Je bent klantvriendelijk, representatief, oplossingsgericht en zeker ook flexibel. Je hebt een dienstverlenende instelling.

Informatie per locatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening Helenastraat 15

Niveau 3
2 jaar
aug, feb
bol

Hier kun je deze opleiding volgen

Helenastraat 15

Bekijk deze locatie

Verder studeren

Facility Manager

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding
Februari instroom

Bekijk ook eens...

Niet overtuigd? Of past dit toch niet zo goed bij je? We hebben genoeg andere opleidingen die je ook kunnen aanspreken.

Gastheer / Gastvrouw

Niveau 2, bbl, bol Meer over deze opleiding
Februari instroom

Horeca Ondernemer

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Leidinggevende bediening

Niveau 4, bbl, bol Meer over deze opleiding

Medewerker fastservice

Niveau 2, bol Meer over deze opleiding

Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw

Niveau 3, bbl, bol Meer over deze opleiding

Zelfstandig werkend kok

Niveau 3, bbl, bol Meer over deze opleiding

Contact

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088 666 1426 of info.horeca.fd@rocmondriaan.nl.

Op zoek naar een specifieke opleiding?