Business Support

Schoolambassadeur Shivan

Lees het verhaal

Wij zijn die andere school!

De wereld wordt steeds digitaler en internationaler. En daar bereiden wij jou graag op voor. Zo zijn wij als eerste mbo-school in Nederland een Microsoft-school en bieden wij onze studenten de mogelijkheid om op studiereis te gaan. Als Microsoft School biedt de School voor Business Support studenten de kans hun Office-vaardigheden te verbeteren en een MOS-certificaat te behalen. Dit wereldwijd erkende MOS (Microsoft Office Specialist) certificaat is het bewijs van wat je kan op het gebied van Microsoft Office applicaties. Een groot voordeel in je stage of op de arbeidsmarkt!

De wereld verandert en daarmee de vraag vanuit het bedrijfsleven naar kundige medewerkers. Per 1 augustus 2020 is de School voor Administratie Den Haag daarom opgegaan in de School voor Business Support. Door een herverdeling van een aantal opleidingen over de scholen wordt de samenhang en daardoor de kwaliteit hoger en sluit deze beter aan op de actuele vraag uit de markt.


Volg ons op

Agenda


Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar business.support@rocmondriaan.nl, telefoon (088 666 3540) of Whatsapp (0615274683).

Proef de sfeer


Alle opleidingen op deze school


Business Services – NIEUW per 1 augustus 2022

Per 1 augustus 2022 starten de nieuwe business opleidingen. Innovatieve lessen die aansluiten op de vraag vanuit het bedrijfsleven naar medewerkers met de juiste skills en de veranderingen op de arbeidsmarkt.

Financiële en commerciële beroepen

Heb jij een commerciële instelling en zorg je graag voor tevreden klanten? Ben je nauwkeurig en wil je werken met cijfers? Dan spreekt een opleiding in deze opleidingsrichting jou zeker aan.

Office- en managementsupport

Met organisatietalent ben je op je plek bij één van de opleidingen binnen de opleidingsrichting Office- en managementsupport.

Retail

In de retail is geen dag hetzelfde! Je kan aan de slag in een branche met veel doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie.


Wist je dat...

er op locatie Waldorpstraat een gloednieuwe leesbieb is geopend?

Module locaties anchor

Onze locaties