Allround Assistant Business Services

Allround Assistant Business Services

Wil jij een opleiding doen waarbij je verschillende kanten op kan in het bedrijfsleven?

Ben jij iemand die houdt van aanpakken en graag collega's en klanten wil helpen? Zorg jij er altijd voor dat zaken goed en op tijd geregeld zijn? Dan past de opleiding Allround Assistant Business services helemaal bij jou!
Tijdens deze opleiding leer je alles wat te maken heeft met zakelijke dienstverlening. Je leert niet alleen over marketing en communicatie, maar ook hoe je een goede planning maakt en werkt met financiële gegevens. Gedurende de opleiding loop je stage zodat je een beter beeld krijgt van de praktijk en leer je het geleerde in de praktijk toe te passen.

Is Allround Assistant Business Services iets voor jou?

Deze opleiding is iets voor jou als je nieuwsgierig bent naar de verschillende afdelingen binnen een bedrijf.

Geen dag is hetzelfde en je kunt aan de slag in elk bedrijf of organisatie. Op een werkdag kun je namelijk te maken krijgen met verschillende activiteiten, zoals contact met klanten, marketing, personeelszaken, administratie, financiële en juridische diensten. Het lijkt je leuk om mee te werken aan projecten en je kunt goed overweg met computerprogramma, zoals office. Je denkt graag mee over oplossingen en weet de juiste mensen te regelen om deze op te lossen. Klinkt dit als een ideale baan? Dan is dit de juiste opleiding voor jou!

Tijdens de opleiding leer je:

 • Controleren van ontvangen betalingen en te betalen facturen;

 • Administratieve verwerking van projecten. Denk aan urenregistratie, kostenbewaking en factureren;

 • lezen van een budget en toepassen van btw-tarieven;

 • Omgaan met klanten en relaties;

 • Agendabeheer, planning en rapporteren over deadlines;

 • Controleren van voorraad en tijdig informeren van de opdrachtgever;

 • Reserveren van locaties en onderhandelen over de prijs;

 • Beheren en archiveren van (digitale) dossiers;

 • Uitvoeren van taken met betrekking tot marketing en communicatie, zoals eenvoudige teksten schrijven, huisstijl toepassen, promotieactiviteiten plannen en nieuwsbrieven opstellen.

Waar kun je werken?

Als Allround Assistant Business Services kun je werken binnen zeer uiteenlopende organisaties. Denk hierbij aan bedrijven als: administratiekantoren, productiebedrijven, banken, verzekeringsmaatschappijen, MKB bedrijven en in grote

bedrijven, instellingen of gemeentes. Het kan ook zijn dat je (project)ondersteunend werk doet voor zelfstandige ondernemers en verenigingen.

Moederklas

Ben jij een (aankomend) moeder en wil je meer informatie over het volgen van een opleiding?

Neem voor de locatie Den Haag contact op met de decaan Richard van Duijvenbode via 06 28 37 32 62 of moederklas@rocmondriaan.nl
Meer informatie via: https://www.rocmondriaan.nl/moederklas-den-haag

Neem voor de locatie Delft contact op met de opleidingscoördinator Fatma Süslü-Yigittürk via 06 34 01 06 46 of f.yigitturk@rocmondriaan.nl
Meer informatie via: https://www.rocmondriaan.nl/moederklas-delft

Praktische informatie

Vooropleiding

 • vmbo-diploma, theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg, sector economie; alle andere sectoren in overleg
 • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo
 • mbo-diploma, niveau 2

Kosten

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld (voor een bol-opleiding) of cursusgeld (voor een bbl-opleiding) te betalen. Voor een bol-opleiding bedraagt in het schooljaar 2022-2023 het lesgeld € 1.239,-. Dit bedrag wordt in rekening gebracht door DUO.

Voor een bbl-opleiding niveau 3 bedraagt in het schooljaar 2022-2023 het cursusgeld € 624,-.

Bijkomende kosten

Reiskosten, ook in verband met je stage- of leerbedrijf, zijn voor eigen rekening. Verder zijn er nog kosten voor boeken, gereedschappen, werkkleding, excursies en andere activiteiten. Deze bedragen verschillen per opleiding. Hierover hoor je meer aan het begin van je opleiding van de school waar je de opleiding gaat volgen. Heb je hierover al vragen voordat je je gaat aanmelden? Neem dan contact op. We helpen je graag.

Eigenschappen

Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een verzorgd uiterlijk. Je kunt zelfstandig taken uitvoeren en je kunt goed met anderen samenwerken

Hier kun je deze opleiding volgen

Brasserskade 1

Bekijk deze locatie

Waldorpstraat 41

Bekijk deze locatie

Verder studeren

Business Administration & Control Specialist

Niveau 4, bbl, bol Meer over deze opleiding

Legal, Insurance & HR Services Specialist

Niveau 4, bbl, bol, 20+ Meer over deze opleiding

Marketing & Communication Specialist

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Contact

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op.

Locatie Den Haag:

Vragen voor de School voor Business Support kun je stellen via mail business.support@rocmondriaan.nl, telefoon (088 666 3540)
of Whatsapp (0615274683).

Locatie Delft:

Vragen voor de School voor Economie Delft kun je stellen via mail economie.bras@rocmondriaan.nl, telefoon (088-666 3635)

of WhatsApp (06 - 29446036)

Op zoek naar een specifieke opleiding?