Rondje door de school

Hier wil
je zijn!

Rondje door de school

Jouw nieuwe schoolgebouw ontdekken?

11 juni 2024 | Meerdere tijden en locaties

Meld je aan voor Rondje door de school!

Meld je aan

Zie jij jezelf liever studeren in een groot schoolgebouw? Of voel jij je meer thuis in een knusser gebouw? Ontdek wat bij jou past en kom langs voor een rondleiding door de school. Proef de sfeer tijdens een ├ęchte schooldag bij ROC Mondriaan en meld je aan voor Rondje door de school!

Een enthousiaste docent laat jou het schoolgebouw zien en vertelt meer over de opleidingen. Ook loop je langs de lokalen waar studenten op dat moment ├ęcht les krijgen! Zo krijg je een goed beeld van hoe het is om te studeren bij ROC Mondriaan.

Neem een kijkje in de studieruimtes, leslokalen, kantine, fietsenstalling en nog veel meer. De rondleiding duurt een half uur en je ouders en/of verzorgers zijn ook van harte welkom. Zij hoeven zich niet aan te melden en kunnen gewoon met jou mee naar binnen.

Meld je snel aan en we zien je graag bij Rondje door de school!

Na het Rondje door de school wist ik naar welke school ik wilde. De sfeer voelde meteen fijn aan!

Kim, student mbo-Verpleegkundige

Waarom ROC Mondriaan?

ROC Mondriaan is de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Haaglanden. We bieden ongeveer 260 mbo-opleidingen aan in sectoren zoals Horeca, Sport, Techniek, Economie en Zorg. We doen dat op 26 scholen in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk.

Kun je niet naar Rondje door de school komen?

Wil je erachter komen waar je interesse ligt? Bekijk dan onze sectoren!

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag