Maak het in de mode

Achter de glamour van de modewereld zit veel vakkennis, deskundigheid en productiviteit. Omdat het modebeeld voortdurend verandert is het van belang dat je in deze sector op de hoogte blijft van de laatste trends. Als je in de mode wilt werken, ben je modebewust, vind je het leuk om met de naaimachine te werken, ben je creatief en heb je gevoel voor kwaliteit.

Mode: trendy, professioneel en productief

  • Wil je kleding leren maken voor anderen of jezelf? Kies dan voor de richting mode-maatkleding, niveau 2, 3 of 4.
  • De junior stylist assisteert bij het ontwikkelen van nieuwe collecties.
  • Ben je een echte regelaar en heb je gevoel voor mode? Dan is de opleiding Junior productmanager fashion iets voor jou.

De aantrekkingskracht van Mode!

Stage is een onmisbaar onderdeel van het mbo. Stageplaats bieden of zoeken:

Stage Mode

Meer over stage

Ik wou het héle proces van mode leren en op deze school leer je heel het proces, van stof tot eindproduct. En let op: fouten maken leidt tot betere ontwerpen!

Alle opleidingen in Mode


In de modebranche kun je verschillende richtingen kiezen. Of je nu kleding wilt maken of liever kleding ontwerpt, bij ons kun je je kwaliteiten gaan ontwikkelen. Ook als organisatietalent kan je in de mode succesvol zijn.

Fashion design & productmanagement

Wil jij de schakel tussen Nederland en het productiebedrijf in het buitenland zijn? Of als junior stylist de ontwerper assisteren? Kies dan één van de opleidingen in deze studierichting.

Mode-maatkleding

Je leert op een professionele manier maatkleding maken. Natuurlijk ben je als geen ander op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de modebranche!

Van knoopsgat tot catwalk, I love it!
Daisy, student 3de jaars Mode-maatkleding

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie en Loopbaancentrum

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag

Esmee

"Werk aan je netwerk, zonder de juiste contacten kom je nergens."

Onze scholen

School voor

Mode