Beauty, Hair & Fashion

Schoolambassadeur Juliet

Lees het verhaal

Wij helpen je met het ontwikkelen van jouw kwaliteiten!

Als je wilt slagen in deze branche, moet je met mensen kunnen werken en alles weten van de producten, stoffen en apparatuur die nodig zijn bij behandelingen of het maken van patronen en kledingstukken. Commercieel inzicht helpt je om van je baan of je eigen bedrijf een succes te maken. Uiteraard is het belangrijk dat je creatief, representatief, op de hoogte bent van de laatste trends en gevoel voor stijl hebt. Wij helpen je met het ontwikkelen van jouw kwaliteiten!

Uiterlijke verzorging is mensen laten stralen.

Iedereen die zichzelf graag goed verzorgt, bezoekt wel eens een kapsalon of schoonheidssalon. Kappers en schoonheidsspecialisten worden zorgvuldig opgeleid om hier de beste service te bieden.

Maak jij het in de mode? Gaat jouw ‘passion for fashion’ verder dan alleen het kopen van kleding? Achter de glamour van de modewereld zit deskundigheid en productie. Vakwerk en vakkennis zijn de basis.

.


Volg ons op

Agenda


Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar bhf@rocmondriaan.nl of bel ons op 088-6663227 of 088-6664696.

Skills 2017 Schoonheidsspecialist


Wie wordt beste student in de richting schoonheidsspecialist? Studenten van verschillende ROC's met een opleiding tot Allround schoonheidsspecialist hebben gestreden om de nationale titel tijdens de Skills Heroes-wedstrijden. Wie heeft er gewonnen?

Alle opleidingen op deze school


Fashion design & productmanagement

Wil jij de schakel tussen Nederland en het productiebedrijf in het buitenland zijn? Of als junior stylist de ontwerper assisteren? Kies dan één van de opleidingen in deze studierichting.

Haarverzorging

Als kapper werk je in een kapsalon. Je maakt afspraken, ontvangt klanten, adviseert en informeert de klant over de behandelingswensen. Je knipt, verft, permanent en föhnt het haar van de klanten. Als allround kapper verricht je ook de meer specialistische handelingen.

Mode-maatkleding

Je leert op een professionele manier maatkleding maken. Natuurlijk ben je als geen ander op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen in de modebranche!

Schoonheidsverzorging

Als schoonheidsspecialist ben jij de expert op het gebied van huidverzorging van het gezicht, het lichaam en de handen. Je werkt bij een schoonheidssalon, beautycenter, saunacomplex, hotel of je start een eigen onderneming.


Wist je dat...

per 1 augustus 2020, de School voor Uiterlijke verzorging en de School voor Mode, samen verder gaan onder de naam School voor Beauty, Hair en Fashion?

Module locaties anchor

Onze locaties