Drie studenten aangehouden voor bedreiging

28 oktober 2022

De politie heeft op vrijdag 28 oktober drie jongens aangehouden die ervan verdacht worden betrokken te zijn geweest bij een bedreiging op de Tinwerf. Deze bedreiging vond plaats op vrijdag 21 oktober. De drie jongens van 16, 17 en 18 jaar zijn afkomstig uit Delft en Den Haag.

Rond 10.30 uur kreeg de politie een melding van een bedreiging op ROC Mondriaan aan de Tinwerf. Direct zijn agenten naar deze locatie gegaan. Getuigen verklaarden dat er drie studenten kort daarvoor een les in een klaslokaal hadden verstoord. Daarbij hadden de drie studenten een medestudent bedreigd. Direct heeft de politie een onderzoek ingesteld en bleek dat de drie studenten inmiddels waren verdwenen. De politie heeft een uitgebreid onderzoek gedaan en daarop werden de identiteiten van de drie jongens bekend. De drie jongens zitten op dit moment vast en worden gehoord.

Meer nieuws lezen

Valentijnsdag: ‘Tijd voor jezelf en een ander’

15 februari 2024: Studenten verwennen vrijwilligers Zonnebloem Lees verder

Praktijk Gestuurd Leren Diploma-uitreiking

14 februari 2024: Barry van Leeuwen behaald mbo-certificaat Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten