Bedreigende situatie aan de Tinwerf

21 oktober 2022

Op de campus Techniek en ICT van ROC Mondriaan aan de Tinwerf bevinden zich verschillende scholen. Op één van de scholen is vanochtend een bedreigende situatie geweest. Als gevolg van een woordenwisseling eerder op de ochtend op het schoolplein hebben drie studenten van de ene school een les in een andere school verstoord.

De drie verdachte studenten droegen capuchons en een bivakmuts en er is een scherp voorwerp gezien. Na dreigende woorden te hebben geuit naar één van de studenten in de les, vertrokken zij uit het lokaal en van de campus.

De bedreigde student heeft aangifte gedaan. Om 13:00 was de situatie onder controle. Iedereen gaat opgelucht de herfstvakantie in, nazorg is beschikbaar.

Meer nieuws lezen

Medailles voor studenten in Skills The Finals

29 maart 2023: Twee keer een derde plaats Lees verder

Week van het Geld

27 maart 2023: Bedwing de bling Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten