Word jij onze nieuwe collega?

16 januari 2024 15:00 - 20:00 Vaz Diasdreef 5


Ontdek jouw carrière in het onderwijs!

Of je nu ervaren bent in het onderwijs, aan het begin staat van je carrière, of juist een carrièreswitch wilt maken; we nodigen je van harte uit op onze Open Dag, 16 januari bij onze nieuwste locatie aan de Vaz Diasdreef 5 in Den Haag. De Open Dag is van 15:00 tot 20:00 uur.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een enthousiaste docent die zijn kennis wil delen en studenten wil inspireren of ben je juist op zoek naar een andere uitdaging binnen het mbo?

Bij ons ben je van harte welkom. We zoeken nieuwe collega’s die direct bij willen dragen aan de groei en ontwikkeling van onze studenten of die juist hun kennis willen delen via de diverse andere afdelingen binnen onze organisatie. Spreekt dit jou aan? Kom dan langs en verken met ons de mogelijkheden voor een boeiende carrière bij ROC Mondriaan.

Waarom onze Open Dag iets voor jou is;

Ontdek tijdens onze Open Dag wat er gebeurt achter de schermen en laat je inspireren door een van onze collega’s, leer meer over de organisatie en ons uitgebreide aanbod. Als dé mbo-opleider in de regio Haaglanden staan onze deuren open voor iedereen die wil leren.

We leiden jong en oud op tot zelfbewuste vakmensen die Nederland dringend nodig heeft, met toewijding en enthousiasme. Sluit je aan bij ons team van gepassioneerde professionals die met zich hart en ziel inzetten voor het succes van onze studenten.

Hoe? Daar vertellen je graag meer over. Zien we je op onze Open Dag?

Datum: dinsdag 16 januari

Tijd: 15:00 – 20:00

Locatie: Vaz Diasdreef 5, Den Haag

15
mei

Inloopmiddag MBO Westland - Opleiding Technicus Mechatronica

16:00 - 18:00 uur, Europa 1, Naaldwijk

28
mei

Studiekeuzecafé StIP

16:00 - 18:00 uur, Waldorpstraat 41, Den Haag