Metaal-, Elektro- en installatietechniek

Schoolambassadeur Xander

Lees het verhaal

Wereld vol techniek

Alles om je heen is techniek! Je kunt kiezen voor de aanleg en het onderhoud van elektrische-, verwarmings-, lucht- en waterinstallaties. Bij metaaltechniek maak je constructies van staal en kunststof voor de industrie en scheepvaart.


Volg ons op

Agenda


Informatie over de hack


Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Voor de zekerheid vind je hier je rooster.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

Word jij de Mondriaan van de metaaltechniek?


Als constructiewerker zet je de machines en apparaten uit losse componenten in elkaar. Dat doe je aan de hand van werktekeningen en besteklijsten die je van anderen krijgt aangereikt.

Proef de sfeer


Ontdek onze opleidingen in de metaal-, elektro- en installatietechniek

Alle opleidingen op deze schoolWist je dat...

..wij ook veel opleidingen in bbl aanbieden?

Module locaties anchor

Onze locaties