Open Dag

Open Dag

Kom langs en kom er achter welke opleiding bij je past

dinsdag 7 november | 15:00 tot 20:00 uur | ROC Mondriaan locaties

Interesse in onze Open Dag?

Inschrijven binnenkort mogelijk!

Inschrijving volgt binnenkort.

Ben je benieuwd naar welke opleiding het beste bij je past? Kom dan naar de Open Dag.

Wij denken graag mee over je studiekeuze. Onze studenten en docenten staan voor je klaar om je meer te vertellen en te laten zien over de opleiding, stages, lesopdrachten en nog veel meer. Niets is leuker dan de ervaringen van studenten te horen, toch?

Jij hoeft alleen je nieuwsgierigheid en enthousiasme mee te nemen! Kom de sfeer proeven, bekijk de lokalen en maak kennis met onze verschillende opleidingen.

Hoe ziet een Open Dag bij ons eruit?

Meerdere locaties open

ROC Mondriaan is de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Haaglanden. We bieden ongeveer 260 mbo-opleidingen aan in sectoren zoals Horeca, Sport, Techniek, Economie en Zorg. We doen dat op 26 scholen in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk.

Na de open dagen wist ik welke opleiding ik wilde doen

Glen, studeert Marketing Communicatie

Waarom ROC Mondriaan?

Wij zijn dé school voor jouw toekomst. Wij leiden je op voor het échte werk. Als vakman of vakvrouw. We bieden opleidingen die naadloos aansluiten op de praktijk. Je doet echte ervaring op bij bedrijven en instellingen in de buurt. Onze topdocenten leren jou de kneepjes van het vak. We zorgen dat jij je talent kan inzetten in een baan waar je onmisbaar bent. Je maakt het met Mondriaan!

Online Agenda

Bekijk nog meer voorlichtingsmomenten

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag