Technologie en Engineering

Word jij de Mondriaan van de technische oplossingen?

Ben jij klaar om te werken in een sector waar innovatie centraal staat? Hou je van uitdaging, ben je creatief en wil je bouwen aan onze toekomst? Dan is een opleiding in de techniek iets voor jou!

Als technicus engineering werk je mee aan de nieuwste ontwikkelingen, zoals op afstand bestuurbare hightech machines en voertuigen, het opwekken van wind- en zonne-energie voor een duurzame toekomst, het maken van zorgrobots die je bedient met een smartphone en noem maar op.

Kies je voor de opleiding middenkader engineering, dan doorloop je het hele proces van ontwerp tot uitwerking. Je begeleidt en ondersteunt de productie van jouw eigen ontwerp! Liever meer de techniek van apparatuur en de werking hiervan induiken? Met onze opleidingen mechatronica leer je precies hoe dit in elkaar steekt en kun je na je opleiding snel aan de slag. Bijvoorbeeld als monteur. Welke richting je ook kiest, je biedt graag de beste oplossing voor de hulpvraag van elke klant.

Virtuele tour
Wil je online door onze schoollocaties lopen? Bekijk hier de virtuele tours van onze leslocaties:


Volg ons op

Agenda


Informatie over de hack


Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Voor de zekerheid vind je daarom hier je rooster.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

Proef de sfeer


Ben jij klaar om te werken in een sector waar innovatie centraal staat?

Alle opleidingen op deze schoolWist je dat...

...je tijdens de opleiding mee kunt doen met de vakwedstrijd Skills Heroes?

Module locaties anchor

Onze locaties