Lifestyle, Sport en Bewegen

Schoolambassadeur Delano

Lees het verhaal

Werken in de wereld van Lifestyle, Sport en Bewegen?

Ben je sportief, kun je goed omgaan met mensen en lijkt het begeleiden van bewegingsactiviteiten je uitdagend? Kies dan voor een opleiding bij de School voor Lifestyle, Sport en Bewegen. Je krijgt veel begeleiding van docenten die actief zijn in het werkveld, waardoor jouw opleiding continu aansluit bij het werkveld.

Wil je meer weten over de School voor Lifestyle, Sport en Bewegen en de opleidingen die we aanbieden? Meld je dan aan voor de Online Open dag! Kan je niet wachten? Neem dan hier alvast een kijkje.


Volg ons op

Agenda


Informatie over de hack


Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Voor de zekerheid vind je hier je rooster.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

Proef de sfeer


Je krijgt bij ons les op de mooiste sportlocaties

Alle opleidingen op deze schoolWist je dat...

onze locaties goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer?

Module locaties anchor

Onze locaties