Welke opleiding is de beste keuze?

Welke opleiding is de beste keuze?

Het kiezen van een opleiding kan best een klus zijn. Want hoe kies je uit al die verschillende opleidingen? Wat vind je leuk en wat past bij jou? Wij helpen je graag verder!

Studiewijzer
Hoe kom je erachter welke opleiding bij jou past? Onze studiekeuzetest kan je helpen bij je studiekeuze. Kies hieronder het antwoord dat bij jou past en ga van start.

Open Dagen
Tijdens onze Open Dagen maak je kennis met de locatie, docenten en studenten van onze scholen en opleidingen. Hier proef je de sfeer en kan je terecht met al je vragen. Kijk hier voor meer informatie en data.

Proefstuderen
Heb je een opleiding gekozen? Maar twijfel je nog of het de beste keuze voor jou is? Kom dan proefstuderen en loop een paar uurtjes mee bij de opleiding die jij graag wilt volgen.

Gratis interessetest
Je studiekeuze is een belangrijke beslissing. Bij ROC Mondriaan begrijpen we dat elke student uniek is. Iedereen heeft zijn eigen interesses, ervaring en kwaliteiten.

Doe de gratis interessetest en ontdek welke ROC Mondriaan mbo-opleiding het beste bij jou past. De Interessetest is een studiekeuzetest. Het helpt jou ontdekken welke opleiding van ROC Mondriaan het beste past bij jouw interesses.

Studie Info Punt (STIP)
Wil je graag dat iemand je helpt bij je studiekeuze? Ons Studie Info Punt staat klaar om jou te helpen met het kiezen van je opleiding.

Extra websites

Kies de juiste opleiding en maak hem af. Dat is het beste advies dat je kunt krijgen.

Dick de Jong, loopbaanadviseur

studiekeuze

Dat kan! Je bent van harte welkom om bij ons een dag proef te studeren. Tijdens deze dag kun je vragen stellen, etc. Je ervaart echt hoe het is om bij ons aan de slag te gaan.

Aanmelden voor proefstuderen kan via de decaan van je opleiding.

Informatie proefstuderen Aanmelden voor proefstuderen