Maatschappelijke zorg en Verzorgende

Maatschappelijke zorg en Verzorgende

Wil jij werken met mensen?

Sta jij graag klaar voor anderen en zie jij het als een uitdaging om het beste te halen uit mensen (wat hun situatie ook is)? Dan zijn onze opleidingen iets voor jou.

Als Verzorgende IG ondersteun en begeleid je mensen in hun dagelijkse verzorging en (vrijetijds-)activiteiten. Je kunt gaan werken in de gehandicaptenzorg, thuiszorg of een verpleeghuis.

Ligt jouw interesse meer bij het ondersteunen en begeleiden van specifieke doelgroepen? Kies dan voor de opleiding Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. Tijdens deze opleiding leer jij hoe je inspeelt op de behoeftes en mogelijkheden van je cliƫnten. Of het nu gaat om een jongere met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, (dementerende) ouderen of mensen met een psychiatrisch probleem.


Agenda

24
sep

Carrousel

09:00 - 12:00 uur, Meerdere locaties

1
okt

Carrousel

09:00 - 12:00 uur, Meerdere locaties

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar zow@rocmondriaan.nl of bel ons op 088 666 3700.

Alle opleidingen op deze school

Maatschappelijke zorg

Kies deze richting als je specifieke doelgroepen wilt begeleiden. Of het nu gaat om een jongere verstandelijke en/of lichamelijke beperking, dementerende ouderen of mensen met psychiatrisch probleem.

Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg

Niveau 4, bbl, bol Meer over deze opleiding

Verzorgende IG

Sta jij graag klaar voor anderen en zie jij het als een uitdaging om het beste te halen uit mensen (wat hun situatie ook is)? Dan is deze richting iets voor jou.

Verzorgende IG

Niveau 3, bbl, bol Meer over deze opleiding

Onze locaties

Aspasialaan 19

Bekijk deze locatie