Maatschappelijke zorg en Verzorgende

Schoolambassadeur Isabel

Lees het verhaal

Wil jij werken met mensen?

Sta jij graag klaar voor anderen en zie jij het als een uitdaging om het beste te halen uit mensen (wat hun situatie ook is)? Dan zijn onze opleidingen iets voor jou.

Als Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg ondersteun en begeleid je mensen in hun dagelijkse verzorging en (vrijetijds-)activiteiten. Je kan komen te werken in de gehandicaptenzorg, thuiszorg of een verpleeghuis.

Ligt jouw interesse meer bij het ondersteunen en begeleiden van specifieke doelgroepen? Kies dan voor een van de Maatschappelijke zorg opleidingen. Tijdens deze opleidingen leer jij hoe je inspeelt op de behoeftes en mogelijkheden van je cliënten. Of het nu om een jongere gaat met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, (dementerende) ouderen of mensen met een psychiatrisch probleem.


Volg ons op

Agenda


Informatie over de hack


Roosters en andere informatie over school

Onze ICT-afdeling werkt hard om ervoor te zorgen dat alle scholen, docenten en andere medewerkers weer goed bereikbaar zijn. Inmiddels is een groot deel van de scholen en medewerkers weer via de e-mail bereikbaar. Dat worden er iedere dag meer.

Alle informatie over de start van het schooljaar, roosters, klassenindeling en andere schoolzaken worden door de scholen zelf gecommuniceerd. In de meeste gevallen is dat al gebeurd. Het kan echter zijn dat je later dan gewoonlijk informatie ontvangt.

Meer informatie?

Op deze website staat een overzicht met de meest gestelde vragen over de hack. ben je hiermee niet geholpen? Mail dan naar info@rocmondriaan.nl of neem contact op met jouw school. Maak daarbij gebruik van de tijdelijke telefoonnummers.

Alle opleidingen op deze school


Maatschappelijke zorg

Kies deze richting als je specifieke doelgroepen wilt begeleiden. Of het nu gaat om een jongere verstandelijke en/of lichamelijke beperking, dementerende ouderen of mensen met psychiatrisch probleem.

Verzorgende IG

Sta jij graag klaar voor anderen en zie jij het als een uitdaging om het beste te halen uit mensen (wat hun situatie ook is)? Dan is deze richting iets voor jou.


Wist je dat...

Als je bij ons tijdens je Maatschappelijke zorg niveau 4 opleiding besluit om toch een Maatschappelijke zorg niveau 3 opleiding te doen je al na twee jaar dat diploma behaalt?

Module locaties anchor

Onze locaties