Office & Management Support Specialist

Office & Management Support Specialist

Vind je dat je best wel stressbestendig bent, je kunt omgaan met deadlines en vind je het leuk om dingen te regelen? Denk dan eens aan de opleiding Office & Management Support Specialist.

Tijdens deze opleiding word je namelijk opgeleid tot de rechterhand van de manager of het directielid van een bedrijf of organisatie. Je zorgt ervoor dat zij hun werk goed kunnen doen omdat jij voor hun alles goed geregeld hebt. Daarom leer je tijdens de opleiding hoe je projecten moet coördineren, afspraken moet plannen en hoe je meedenkt en advies geeft. Daarnaast loop je gedurende de opleiding stage om praktijkervaring op te doen.

Is deze opleiding iets voor jou?

Je weet hoe je representatief voor de dag moet komen, je bent klantgericht en je werkt geordend en je houdt het overzicht. Zaken regelen en dingen voor elkaar krijgen is jouw ding. Op een werkdag kun je te maken krijgen met het halen van deadlines, onderhouden van contacten, het beheren van de agenda en het organiseren van evenementen. Je ondersteunt de manager waar nodig en je kunt ook goed omgaan met onverwachte veranderingen. Geen dag is hetzelfde en dat vind je juist leuk!

Tijdens de opleiding leer je:

  • hoe je informatie aanlevert aan de manager;
  • hoe je informatie verspreidt onder medewerkers;
  • hoe je deadlines kan bewaken;
  • hoe je ondersteunt bij het draaiend houden van een organisatie.

Waar kun je werken?

In bijna elke organisatie, bedrijf of onderneming is behoefte aan office & management support. Je kunt echt overal terecht met deze opleiding.

Praktische informatie

Vooropleiding

  • vmbo-diploma gemengde of theoretische leerweg of kaderberoepsgerichte leerweg
  • mbo-diploma, niveau 2
  • mbo-diploma, niveau 3
  • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo

Kosten

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld (voor een bol-opleiding) of cursusgeld (voor een bbl-opleiding) te betalen. De overheid bepaalt elk jaar de hoogte van het wettelijke les- en cursusgeld. Lees hier meer over de kosten.

Bijkomende kosten:
Reiskosten, ook in verband met je stage- of leerbedrijf, zijn voor eigen rekening. Verder zijn er nog kosten voor bijvoorbeeld boeken, materialen, werkkleding, excursies en andere activiteiten. Deze bedragen verschillen per opleiding.

Eigenschappen

Je bent goed in plannen en organiseren, stressbestendig en flexibel en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent zorgvuldig en nauwkeurig. Je werkt systematisch. Als het nodig is kun je doortastend optreden. Je hebt een verzorgd uiterlijk.

Informatie per locatie

Business & Logistics Brasserskade 1

Niveau 4
3 jaar
aug, febr
bbl & bol

Hier kun je deze opleiding volgen

Brasserskade 1

Bekijk deze locatie

Contact

Heb je vragen?

Kom dan naar één van onze Open Dagen of neem direct contact met ons op.

Vragen voor de School for Business & Logistics kun je stellen via studentenadministratie.bl@rocmondriaan.nl of bel ons op 088-666 3635.

Op zoek naar een specifieke opleiding?