Managementassistent

Managementassistent

Toen ik kwam solliciteren kreeg ik meteen al een heel goede indruk van de school.

Ik doe van alles en heb een heel afwisselende baan. Als managementassistent moet je eigenlijk alles kunnen wat je baas niet kan. Ik heb ooit voor Techniom opleidingen gewerkt en daarna voor de Pensioenfederatie, maar ik bleef interesse voelen voor het onderwijs. Ik was al bekend met Mondriaan, ik heb zelf bij Zadkine de opleiding tot directie-assistent gevolgd en heb toen ooit meegewerkt aan een voorlichtingsbijeenkomst op de Brasserskade. Sinds november werk ik als de managementassistent van Walther Bonnier, die hier op de Tinwerf adjunct-directeur is. Ik ben eigenlijk zijn rechterhand en hij heeft me al snel het gevoel gegeven onmisbaar te zijn Wat ik in ieder geval merk is dat ik hier gewaardeerd word en dat is erg fijn. Valerie Gomez Mato werkt als managementassistent op de School voor Autotechniek en Mobiliteit.

De eerste indruk

Toen ik kwam solliciteren kreeg ik meteen al een heel goede indruk van de school. Degene die ik zou spreken zat in een overleg dat uitliep en daarom moest ik wat langer wachten. Zo kon ik meteen even kennismaken met de daar al aanwezige collega’s. Dat was erg leuk, want je wordt meteen omarmd. Ook al hebben we allemaal eigen taken, toch hebben we ook veel met elkaar te maken en we staan voor elkaar klaar.

Informele sfeer

Nu zit ik prima op mijn plek, maar natuurlijk heb ik ook ambities. Je zou wel kunnen zeggen dat ik een mensen-mens ben. Ik heb interesse in het werk van HRM, dus misschien kan ik me daar later in bekwamen. Wat me hier zeker bevalt is de informele sfeer. Dat hoort ook wel een beetje bij de techniek sector. Er is vaak een vrijdagmiddagborrel en er zijn collega’s die soms voor de lunch broodjes bestellen zodat we gezellig met elkaar kunnen eten. Er is echter wel sprake van een goede balans, we zijn serieus met ons werk bezig en er is ruimte voor gezelligheid waar het kan.

Lees hieronder de tip van Valerie

Natuurlijk is je salaris belangrijk, maar denk ook aan het werkplezier dat je bij een organisatie kunt verwachten en aan de sfeer die je bij je sollicitatie proeft.

De tip van Valerie