Medewerker studentenadministratie

Medewerker studentenadministratie

Toen ik hier begon, moest ik op stage. Zo leer je de organisatie en werkprocessen goed en snel kennen.

“Voor ik bij Mondriaan kwam, heb ik bij een aantal andere bedrijven gewerkt en daar voerde ik vooral administratieve taken uit. Soms moest ik daarmee ophouden in verband met reorganisaties en soms vond ik het werk zelf te juridisch of de werksfeer te formeel. Van alle werkgevers die ik heb gehad voel ik me bij Mondriaan het meest op mijn plek. Ik wil niet acht uur per dag achter een computer zitten, ik hou van afwisseling en heb plezier in het contact met mijn collega´s, de docenten en ook de studenten die je bij de front-office veel ziet.” Rosieta Ramesar werkt op de studentenadministratie van de School voor Bouw en Infra.

Jezelf ontwikkelen

“Wat ik als een groot pluspunt zie is de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Toen ik hier begon, kreeg ik al snel te horen dat ik op stage mocht, dat hield in dat ik een paar dagen ging meekijken op een andere afdeling. Zo leer je de organisatie en de werkprocessen snel en goed kennen en kan je ook vanuit je eigen ervaring een bijdrage leveren. In de toekomst wil ik interne cursussen gaan volgen, de financiële richting spreekt mij namelijk ook aan en ik vind het een uitdaging om orde te scheppen in de chaos.”

Trots

“In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk voor een Haags radio en TV-station. Iedere zaterdag om 18:00 uur zenden we een programma uit op Den Haag TV over Haagse actualiteiten. Ik ontvang daar de gasten en hoor zo veel over wat er allemaal speelt in deze stad, waar ik zelf geboren en getogen ben. Wat heel bijzonder is, is dat er soms ook collega’s van Mondriaan aanschuiven. Dat geeft toch duidelijk aan hoe ons ROC zich als een maatschappelijke partner ziet die wil meepraten en -denken over de stad. Daar ben ik echt trots op.”

Lees hieronder de tip van Rosieta

Wees open, Mondriaan is ook een heel open organisatie, dus op die manier ben je hier helemaal op je plaats.

De tip van Rosieta