Medewerker Examenbureau

Medewerker Examenbureau

Samen met een andere collega organiseren we de complete gang van zaken rondom de schoolexamens en verwerken we de resultaten.

“Ik ben afkomstig uit het bedrijfsleven waar ik altijd functies heb vervuld als managementassistent, werk waarbij je veel dingen tegelijk doet om alles vlot te laten verlopen. Dit werk ben ik ook gaan doen bij Mondriaan, bij wat nu VAVO Haaglanden heet. Het was echter een tijdelijk contract in het kader van een zogenaamd ‘verbeterproject’. Toen de einddatum in zicht kwam, wist ik dat het moeilijk zou worden om ander werk te vinden. Ik ben de 60 inmiddels gepasseerd en als je dan in het bedrijfsleven solliciteert word je vaak niet eens uitgenodigd. Gelukkig kon er bij Mondriaan wèl een oplossing gevonden worden.” Nella Angkotta werkt voor het Examenbureau op de Vondellaan.

Interne vacatures

“De directeur van VAVO Haaglanden heeft me ontzettend geholpen met het vinden van een nieuwe baan. Er zijn bij Mondriaan vaak interne vacatures waar je op kunt solliciteren en hij heeft me van harte aanbevolen bij zijn collega-directeuren toen ik intern verder ging zoeken. Ik denk dat zijn goede woorden er zeker toe hebben bijgedragen dat ik ben aangenomen op de School voor Zorg en Welzijn Leiden, waar ik nu werk, al is hij zelf van mening dat ik dit aan mijzelf te danken heb.''

Een andere uitdaging

“Het werk dat ik nu doe heeft minder met het ondersteunen van het management te maken, want ik werk nu op het examenbureau. Toch past het prima bij me, ik vind een andere uitdaging sowieso al leuk en de taken zijn complex waardoor je heel secuur te werk moet gaan. Samen met een andere collega organiseren we de complete gang van zaken rondom de schoolexamens en verwerken we de resultaten; samenwerken met collega’s brengt meer plezier in je werk. Ook de collega’s van de administratie werken vooral op kantoor en met elkaar vormen we een gezellig team.”

Lees hieronder de tip van Nella

Onder het motto 'een leven lang leren' heb ik deze nieuwe uitdaging met beide handen aangegrepen!

De tip van Nella