Volwassenenonderwijs

Volwassenenonderwijs

Wij zijn ROC Mondriaan. Dé mbo-opleider in de regio Haaglanden. Iedereen die wil leren is welkom bij ons. Wij leiden jong en oud op tot de zelfbewuste vakmensen die Nederland zo hard nodig heeft. Dat doen we met hart en ziel.

Wij geloven dat iedereen waardevol is en bijdraagt aan onze samenleving. We bieden onze studenten een veilige plek waar zij uitgroeien tot de beste versie van zichzelf.

Bij ROC Mondriaan ben je altijd welkom om te leren. Wil jij je verder ontwikkelen? Ontdek de mogelijkheden op gebied van volwassenenonderwijs.

Taal+ school
De Taal+ school van ROC Mondriaan is voor volwassenen die de Nederlandse taal willen leren lezen, schrijven, spreken. Ook bieden wij cursussen rekenen en leren werken met de computer aan.

Menskracht (bedrijfsopleidingen & LLO)
Menskracht is de bedrijfsopleider van ROC Mondriaan. Van algemene bedrijfsopleidingen tot zorgopleidingen. Of het nu gaat om een bedrijfstraining of een verdiepende of verbredende branche-opleiding: bij Menskracht bent u aan het juiste adres voor een Leven Lang Ontwikkelen!

Bbl (werken en leren tegelijk)
Kies je voor bbl? Dan ga je 1 dag of 2 losse dagdelen voor theorie naar school. Je gaat op zoek naar een baan bij een erkend leerbedrijf of je werkt er al.

Vavo
Je kunt bij Vavo Haaglanden alsnog het diploma voortgezet onderwijs mavo, havo of vwo behalen. Een diploma behaald aan het Vavo is een volwaardig diploma voortgezet onderwijs. Pak je kans en slaag!

Entreeonderwijs
Met een Entreeopleiding behaal je een diploma waarmee je kunt werken of doorleren op mbo niveau 2. Zowel bbl als bol is mogelijk.

Professionals als jij blijven leren. Daarom ben je altijd welkom om verder te leren. Je leven lang.

Je maakt het met Mondriaan