Informatieavond: Word jij NT2-docent bij Taal+?

25 april 2023

Heb je een passie voor taal en wil je graag aan de slag als NT2-docent bij ROC Mondriaan Taal+ school? Kom dan naar onze informatieavond op dinsdag 16 mei op de Waldorpstraat 120 in Den Haag. De informatieavond is van 18:00 tot 20:00 uur.

Over Taal+ school

De Taal+ school is de school voor volwasseneneducatie van ROC Mondriaan en wij zijn op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde taaldocenten om ons team te versterken. Tijdens de informatieavond krijg je de kans om meer te weten te komen over onze school, ons aanbod en onderwijsprogramma. We helpen anderstaligen de Nederlandse taal te leren en te integreren in de Nederlandse samenleving. Onze school biedt een dynamische leeromgeving waarin de taaldocenten naast de taalmethodes ook de vrijheid hebben om hun lessen aan te passen aan de leervraag van hun deelnemers.

Wanneer is de informatieavond iets voor jou?

Of je nu een ervaren docent bent, vierdejaars hbo-student, net je carrière wilt starten in het onderwijs óf een carrièreswitch wilt maken; je bent van harte welkom op onze informatieavond. Kom je bij ons werken? Dan ben je onderdeel van een enthousiast team van professionals die gepassioneerd zijn over taalonderwijs en zich inzetten voor het succes van onze deelnemers.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten, je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden van een carrière bij de Taal+ school met je te bespreken.

Zien we je op 16 mei?

Meer nieuws lezen

Symposium 2024 – Samen maken we Mondriaan

26 april 2024: Iedereen werkt mee aan succesvolle nieuwe editie Lees verder

Studenten halen 567 euro op voor ALS fonds

19 april 2024: Meer opgehaald dan verwacht Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten