Aftrap voorlichtingsjaar

24 oktober 2023

Op 3 oktober vond aan de aftrap van het voorlichtingsjaar plaats. De eerste activiteit was de Mondriaan Markt op de Tinwerf, niet alleen voor techniekopleidingen, maar ook voor andere opleidingen die Mondriaan te bieden heeft. De voorlichters reageerden over het algemeen enthousiast op de locatie. Het Techniek Innovatie Huis is dankzij het glazen dak prettig licht. Bovendien is het er voor hen en voor de bezoekers in dit deel van Den Haag aanzienlijk makkelijker om een parkeerplaats te vinden. Ongeveer 150 geïnteresseerden kwamen op de markt af. Bij het betreden van het terrein werd iedereen meteen door studenten welkom geheten en de ingang was niet moeilijk te vinden omdat er een goed opvallende brandweerauto was neergezet.

Student journey

Voor veel aankomende studenten is hiermee de eerste stap gezet van hun ‘student journey’. Vanuit de dienst Marketing en Communicatie wordt er met de jongeren die zich voor de Mondriaan Markt hebben aangemeld, contact gehouden om ze te blijven wijzen op onze activiteiten. De volgende grote voorlichtingsactiviteit is de eerste Open Dag op dinsdag 7 november, waarvoor vrijwel alle locaties van Mondriaan hun deuren openen. De algemeen voorlichters verwachten dat bezoekers zich dan nog gerichter kunnen oriënteren. “Dankzij deze Mondriaan Markt zullen veel bezoekers een top 3 hebben van opleidingen waar hun interesse naar uitgaat. Alles was hier dicht bij elkaar te vinden zodat we een heel compleet beeld hebben kunnen geven. Op de Open Dagen kunnen ze dan meer te weten komen en meer de diepte ingaan, om zo tot een goede keus te komen.”

Meer nieuws lezen

PvdA-fractie bezoekt Tinwerf

19 juni 2024: Raadsleden laten zich informeren en delen ervaringen Lees verder

Go for Africa - vijf persoonlijke verhalen

23 mei 2024: Alle vijf de avonturen hier te lezen Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten