MonBizz Fit@School

Begin vandaag met sporten en voel je fit!

Wil je aan je conditie werken? Of je krachttrainingen doen na een dag hard werken? Fit@School heeft een compleet ingerichte fitnesszaal uitgerust met technologische cardio-apparatuur en krachtapparatuur.

Fit@School is een ideaal sportcentrum voor de medewerkers en studenten van ROC Mondriaan. Bij Fit@School kun je onder begeleiding trainen, specifiek op die gebieden waar de behoefte ligt. Denk hierbij aan het stimuleren van de vetverbranding, conditietraining en/of krachttraining.

Naast het zelfstandig of onder begeleiding trainen is het ook mogelijk om groepslessen te volgen. Op maandagavond van 17.00 - 18.00 uur wordt een spinningles gegeven voor medewerkers. Dus schrijf je snel in!

Fit@School is een erkend leerbedrijf en studenten verzorgen hier binnen hun beroepspraktijkvorming fitness aan medewerkers en studenten van ROC Mondriaan.

Naast gelegenheid tot vrijetijds-fitness verzorgt Fit @ School ook onderwijs binnen of aanvullend op de reguliere opleidingen zoals van Zorg en Welzijn en Handel. De doktersassistenten in opleiding krijgen bijvoorbeeld ook de gelegenheid om het diploma Assistent Fitness Trainer van Fitvak te behalen. De combinatie van deze diploma’s versterkt uiteindelijk hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt binnen de gezondheidszorg.

Ook externe organisaties maken gebruik van het fitnesscentrum. Mocht je ook interesse hebben: Fit@school biedt onder begeleiding van gediplomeerde fitness instructeurs onbeperkt fitnessen aan voor maar € 5,00 per maand voor medewerkers en € 30,00 per drie maanden voor studenten van ROC Mondriaan.

Ik vind het heerlijk om na een drukke dag op het werk te kunnen sporten voordat ik naar huis ga!
Hans, medewerker ROC Mondriaan

Openingstijden en contact


Openingstijden

Maandag van 07.30 tot 19.00 uur
Dinsdag van 07.30 tot 19.00 uur
Woensdag van 07.30 tot 19.00 uur
Donderdag van 07.30 tot 15.30 uur
Vrijdag van 07.30 tot 16.30 uur

In de schoolvakanties gelden aangepaste openingstijden.

Contact

Telefoon: 088 - 666 46 73

E-mail: fitatschool@rocmondriaan.nl

ROC Mondriaan, Leeghwaterplein 72, 2521 DB Den Haag

Route berekenen