Flex-opleidingen in de Bouw

Flex-opleidingen in de Bouw

Ben je op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan in de bouw? Ben je 23 jaar of ouder? En wil je niet de hele dag in de schoolbanken zitten, maar juist leren op de werkvloer? Dan is een van onze flex-opleidingen vast iets voor jou!

Dit is een speciaal bbl-opleidingstraject waarbij rekening wordt gehouden met jouw vooropleidingen, kennis en leertempo. Bekijk onze flex-opleidingen Bouw hieronder.

Welke flex-opleidingen bieden we aan?
Als je een flex-opleiding in de bouw wilt volgen dan kan dat binnen onze bestaande opleidingen:

Hoe gaat een flex-opleidingstraject in zijn werk?
Een flex-opleiding ziet er voor iedereen anders uit. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen hoe jouw opleidingstraject eruit kan zien. Daarbij nemen we de specifieke eisen door zoals: vooropleiding, diploma’s, studieresultaten, werkervaring, leer- en studievaardigheden en motivatie. Samen kijken we wat jij al weet en kunt. Als het nodig is nemen we ook een toets rekenen en/of Nederlands af.

Blijkt uit het kennismakingsgesprek, de beoordeling van je portfolio en eventuele toetsen dat je niet in aanmerking komt voor een flex-opleiding? Dan ben je uiteraard van harte welkom bij de ‘standaard’ opleidingen.

Vragen of aanmelden? 
Wil je meer weten over de flex-opleiding of je aanmelden voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact ons op.
Eric Zegwaard – Coördinator flex-opleidingen Bouw
e.zegwaard@rocmondriaan.nl