Zorg en begeleiding

Vragen om hulp kost niks

Met de juiste hulp kun jij werken aan een goede toekomst. Misschien wil je gaan studeren vanuit een bijzondere situatie of met privéproblemen. Medewerkers van het Studie Infopunt ondersteunen je hierbij graag.

Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen waarbij je extra zorg of begeleiding nodig hebt? Of wil je hulp bij het kiezen van je opleiding en weten welke opleidingen de beste kans op leuke banen biedt? Bij het Studie Infopunt bieden wij allerlei hulp, zoals:

  • informatie over studeren, opleidingen en beroepen
  • studieloopbaanbegeleiding of -advies
  • loopbaanadvies of -coach
  • schoolmaatschappelijk werk
  • ondersteuning bij Passend onderwijs

Heb je vragen?

Studie Infopunt

loopbaancentrum@rocmondriaan.nl

of ga direct naar:

Zit het tegen? Dan krijg je hulp!
Renate

We zoeken altijd een oplossing


Weerstandsfonds Heb je financiële ondersteuning nodig bij de aanschaf van boeken en leermiddelen? Dan kan het Weerstandsfonds uitkomst bieden. Je moet hiervoor aan een aantal voorwaarden voldoen. Wil je een aanvraag doen bij het Weerstandsfonds? Ben je jonger dan 18 jaar, klik hier voor alle informatie. Als je ouder dan 18 jaar bent, vind je hier alle informatie. Advies nodig? Mail dan aan weerstandsfonds@rocmondriaan.nl of bel met 088-6662000.

Het vangnet Soms is er hulp en zorg nodig die Mondriaan niet kan bieden. Daarom werken wij samen met diverse externe organisaties op het gebied van zorg en hulpverlening in de regio. Deze instanties werken onderling ook samen.