Zij-instromer bij ROC Mondriaan Zorg en Welzijn

Zij-instromer bij ROC Mondriaan Zorg en Welzijn

Ben jij een professional in de zorg en welzijn? Wil jij jouw liefde voor je vak graag overbrengen aan onze studenten? En daarmee ook een steentje bijdragen aan de toekomst van de zorg- en welzijnssector? Dan is een baan in het onderwijs iets voor jou! Want één ding is zeker:

Jij bent nodig!

Ook als je geen ervaring hebt voor de klas, of er niet voor bent opgeleid zijn er verrassend veel mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan als docent of instructeur. Met jouw kennis van het werkveld kun je als zij-instromer solliciteren bij ROC Mondriaan. Natuurlijk heten we je ook van harte welkom als je al onderwijs ervaring hebt.

Iets voor jou?

Wil jij voor de klas staan en onze studenten de kennis en ervaring meegeven die zij nodig hebben om aan de slag te gaan in de zorg- en welzijnssector? Van het begeleiden van mensen in hun woonomgeving tot het aanleren van verpleegtechnische handelingen. Jouw kennis doet ertoe!

Benieuwd wat andere zij-instromers vinden van hun overstap naar het onderwijs?
Beluister onze podcast of lees Mariëlle haar ervaringen.

Welke mogelijkheden zijn er?

Belangrijke en praktische informatie voor zij-instromers bij ROC Mondriaan vind je op onderstaande pagina’s.

Beroep in beeld

Een nieuwe carrière als docent of instructeur?

Het mooie aan het zorg vak is dat je alle kant op kan. Het docentschap kwam op een moment in mijn leven dat ik alles wat ik heb geleerd wilde overdragen. Ik was echt aan het docentschap toe.

Patrick, docent Anatomie