Tegemoetkoming Studiekosten met TSM

Tegemoetkoming Studiekosten met TSM

Je gaat een mbo-opleiding volgen en daarvoor heb je leermiddelen nodig.

Maak jij je zorgen over deze kosten voor je opleiding? Of kunnen je ouders/verzorgers deze niet betalen? Vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) is er een regeling voor tegemoetkoming in de schoolkosten. Bij ROC Mondriaan noemen we dit Tegemoetkoming Studiekosten Mondriaan (TSM).

Voor wie is het Studentenfonds?
Het fonds is er om te voorkomen dat studenten om financiële redenen niet aan een opleiding kunnen beginnen of deze niet kunnen afmaken. Daarnaast biedt het Studentenfonds een vergoeding voor studenten die door bijzondere omstandigheden studievertraging hebben opgelopen.

Let op! Er zijn voorwaarden en regels verbonden aan de tegemoetkoming. Onderstaande informatie legt jou deze voorwaarden en regels uit.

Wanneer je een aanvraag indient, gaan we er vanuit dat je deze informatie goed hebt doorgelezen.

Hieronder lees je hoe je in aanmerking kan komen voor financiële ondersteuning vanuit Tegemoetkoming Studiekosten Mondriaan (TSM).

TSM voor studenten onder de 18 jaar

Voorwaarden voor een 18min aanvraag:

  • Je bent 1 augustus van het schooljaar nog geen 18 jaar
  • Je volgt een voltijd mbo-opleiding bij ROC Mondriaan
  • Inkomensgrens:
    -        Alleenstaande ouder € 1865,= (netto)
    -        Twee oudergezin € 2664,= (netto)

Bekijk de checklist op het aanvraagformulier.

TSM voor studenten van 18 jaar en ouder

Ben je 18 jaar en wil je weten of je in aanmerking komt voor tegemoetkoming van de studiekosten? Maak een afspraak met een van de medewerkers.

Vragen en contact

Heb je vragen of contact nodig bij het invullen en compleet maken van de aanvraag?

De medewerkers van TSM zijn telefonisch bereikbaar via:

  • 088-666 45 46,
  • 06 48 42 93 18
  • 06 28 07 50 30

Of via e-mail: tsm@rocmondriaan.nl

Je bent ook van harte welkom op het inloopspreekuur aan de Waldorpstraat 41 te Den Haag: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09.00-12.00 uur (tijdens schoolvakanties is TSM ook beschikbaar maar dan vindt u TSM op het Leeghwaterplein 72 te Den Haag)

Belangrijk
Stuur je aanvraag direct, zodra je alle informatie hebt ontvangen van jouw gekozen opleiding. De aanvraag kun je ook tijdens schoolvakanties en de zomersluiting doen. De medewerkers van TSM zijn dan aanwezig op het Leeghwaterplein 72 te Den Haag (m.u.v. de kerstvakantie)