Zorg en Welzijn Leiden

Schoolambassadeur Diane

Lees het verhaal

Wil jij graag mensen helpen of verzorgen?

En wil je naar een gezellige school waar je kunt kiezen uit verschillende opleidingen in de zorg- (verpleegtehuis, ziekenhuis) of welzijnssector (maatschappelijke organisatie)? Dan zit je helemaal goed op de School voor Zorg en Welzijn in Leiden.


Volg ons op

Agenda


Alle opleidingen op deze school


Dienstverlening

Wil je mensen die dat niet zelf kunnen begeleiden in hun dagelijks leven? Bekijk de opleidingen binnen deze opleidingsrichting.

Maatschappelijke zorg

Kies deze richting als je specifieke doelgroepen wilt begeleiden. Of het nu gaat om een jongere verstandelijke en/of lichamelijke beperking, dementerende ouderen of mensen met psychiatrisch probleem.

Verpleegkunde

Als verpleegkundige ondersteun je mensen die dat nodig hebben in de (dagelijkse)zorg. Deze richting is iets voor jou als je op zoek bent naar een baan waarin jij het verschil maakt voor anderen.

Verzorgende IG

Sta jij graag klaar voor anderen en zie jij het als een uitdaging om het beste te halen uit mensen (wat hun situatie ook is)? Dan is deze richting iets voor jou.


Wist je dat...

Als je bij ons tijdens je Maatschappelijke zorg niveau 4 opleiding besluit om toch een Maatschappelijke zorg niveau 3 opleiding te doen je al na twee jaar dat diploma behaalt?

Module locaties anchor

Onze locaties