Zorg en Welzijn Leiden

Schoolambassadeur Kim

Lees het verhaal

Wil jij graag mensen helpen of verzorgen?

En wil je naar een gezellige school waar je kunt kiezen uit verschillende opleidingen in de zorg- (verpleegtehuis, ziekenhuis) of welzijnssector (maatschappelijke organisatie)? Dan zit je helemaal goed op de School voor Zorg en Welzijn in Leiden.


Volg ons op

Agenda


Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar zow@rocmondriaan.nl of bel ons op 088-6663715.

Proef de sfeer


Neem een kijkje bij de school voor Zorg en Welzijn Leiden. Waar studenten en docenten vertellen over hun ervaringen op deze school.

Alle opleidingen op deze school


Dienstverlening

Wil je mensen die dat niet zelf kunnen begeleiden in hun dagelijks leven? Bekijk de opleidingen binnen deze opleidingsrichting.

Maatschappelijke zorg

Kies deze richting als je specifieke doelgroepen wilt begeleiden. Of het nu gaat om een jongere verstandelijke en/of lichamelijke beperking, dementerende ouderen of mensen met psychiatrisch probleem.

Verpleegkunde

Als verpleegkundige ondersteun je mensen die dat nodig hebben in de (dagelijkse)zorg. Deze richting is iets voor jou als je op zoek bent naar een baan waarin jij het verschil maakt voor anderen.

Verzorgende IG

Sta jij graag klaar voor anderen en zie jij het als een uitdaging om het beste te halen uit mensen (wat hun situatie ook is)? Dan is deze richting iets voor jou.

Module locaties anchor

Onze locaties