Pij genomineerd voor Docent van het Jaar

13 september 2023

Pij Karim is docent burgerschap op de school voor Business & Logistics en zet zich in om Burgerschap actief te maken door MDT (Maatschappelijke Diensttijd) in haar school te integreren. Zij is nu genomineerd voor Impact Docent van het jaar door Young Impact.

Voorbeeldfunctie

Haar onvermoeibare inzet voor burgerschapsonderwijs, het koesteren van de persoonlijke ontwikkeling van de studenten en het aanmoedigen van maatschappelijke bijdrage hebben een grote indruk gemaakt. In de ogen van het Young Impact en MDT-Team heeft Pij een voorbeeldfunctie op het gebied van impactvol onderwijs.

In oktober stemmen

Als blijk van erkenning en waardering is zij om deze reden genomineerd voor een Young Impact Award in de categorie 'Impact Docent van het Jaar'. Een klinkend eerbetoon aan haar positieve bijdrage aan het onderwijslandschap. In oktober kan je ook voor haar stemmen. Hou deze site dus in de gaten!

Waardering van burgerschap en LOB docenten

Het MDT-team ziet dit als een kans om een impuls te geven aan de waardering van alle burgerschap en LOB docenten binnen ROC Mondriaan en het belang van persoonlijke en burgerschap vorming binnen ons onderwijs. Voor ons is zij nu al Burgerschap Docent van het jaar.

Meer nieuws lezen

Symposium 2024 – Samen maken we Mondriaan

26 april 2024: Iedereen werkt mee aan succesvolle nieuwe editie Lees verder

Studenten halen 567 euro op voor ALS fonds

19 april 2024: Meer opgehaald dan verwacht Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten